De nye lamper til Michael – Lise og Michael
Indretning Lises verden

De nye lamper til Michael

Kan I huske at jeg tilbage i start februar søgte om råd til nye lamper? Jeg ville nemlig gerne give Michael nogle.

…Og ærlig snak – jeg synes ikke lige budgettet alligevel var til at købe lamper for 3-4000 kroner. Så ja, den jyske krejler som jeg jo er, kiggede efter andre billigere alternativer. Og så var det at jeg på eBay faldt over de her skønheder! Jeg har dælmedytme kun givet 600 kroner inkl porto for begge! Godt nok er det nogle Kina-nogle, som måske ikke er i helt så lækker kvalitet som de dyre af slagsen. Men ærligt talt: en gang i mellem må man gerne vælge ting, der ikke er helt efter ens værdier. Og hvem siger at de dyre fra store forretninger ikke også er produceret i Kina? Så ja, det er måske et knap så “Michael og Lise”-agtigt valg, det er ikke genbrug og vi kan ikke prale med et fornemt navn. Engang i mellem må det godt være dobbeltmoralsk og gradbøje sine holdninger! Livet er for kort (og pengene for små) til at leve livet 100% inden for linjerne!

Nå – sidebemærkning. Nu til det, det drejer sig om.. I går kom de smukke nye lamper nemlig med posten og Michael blev ganskerigtig helt vildt glad. Han blev faktisk så glad, at han satte dem op med det samme. Det er bare blevet så godt. Jeg var OK-glad for de gamle som jeg har valgt i farten under Nybyggerne, men det betød ikke så meget for mig, som det gjorde for Michael, at skifte ud.

Nu har køkkenet fået et nyt look – blevet opfrisket om man vil, og det er vi ret godt tilfredse med! Forandring fryder.

HVAD SYNES I MON? Det er altid spændende at høre! // Lise

519c02bf-0e38-406a-80dc-9d42c2a4c6a67bbea154-e757-4e94-a649-f72dbf42cbab

Læs også

11 Kommentarer

 • Reply
  Thit
  7. marts 2018 at 20:29

  Så fede!!!!! Kan du ikke smide et link til dem? 😍😍😍

 • Reply
  Malene
  7. marts 2018 at 21:04

  Uhh har du link ?? Kh Malene

 • Reply
  Kathrine
  7. marts 2018 at 21:26

  De er vanvittig flotte – vi leder efter præcis sådanne lamper. Har du mon et link, du vil dele?

 • Reply
  Natasja
  7. marts 2018 at 23:34

  I har bare det fedeste køkken og de lamper er perfekte 👌🏻 Du kan være helt sikker på at mange store mærker produceres i Kina så hvorfor ikke selv købe dem direkte derfra , jeg sparer rigtig mange penge på at købe varer fra Østen. Ha en dejlig dag 😊 knus

 • Reply
  Astrid
  8. marts 2018 at 11:20

  De er virkelig cool og især til den pris! Vil du ikke lægge et link op til dem?

 • Reply
  Kasper
  8. marts 2018 at 14:39

  De er mega fede. Har du ikke et link til dem?

 • Reply
  Pernille
  9. marts 2018 at 15:43

  De er da super fede!! Det er fuldstændig ligegyldigt om de er fra Kina, genbrug eller Bilka så længe man selv syntes de er fede 👏🏽👍🏽

 • Reply
  Emil
  10. marts 2018 at 19:50

  Fede lamper! Hvad hedder de?

 • Reply
  Sara
  16. marts 2018 at 15:04

  Mega fedt. Kunne du tænke dig at dele Hvsd lamperne “hedder” eller hvilket “Kina marked” du har købt dem? Mangler lige præcis sådan nogle over vores køkken som er ved at blive renoveret færdigt – og vi har heller ikke lige flere 1000.- til nye… vil blive så glad hvis du ville dele ❤️ mvh s

 • Reply
  Mathilde
  22. marts 2018 at 11:57

  Perfekte og så er de sorte inden i det er så svært at finde! Vil meget gerne bede om et link

 • Reply
  Lisbeth
  28. marts 2018 at 20:19

  Hejsa… ville elske et link til lamperne også… 💫 🙏🏼😊

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.