Dårlig ryg efter bil-uheldet // holdningskorrigerende trøje – Lise og Michael
Livsstil Michaels verden

Dårlig ryg efter bil-uheldet // holdningskorrigerende trøje

Dette indlæg er sponsoreret af MyPosture

img_6011

Først og fremmest: tusind tak for alt den feedback vi fik på indlægget om Michaels mor. Det betyder så meget. Og det har sat gang i systemet – forhåbentligt! Det sidst råb om hjælp, og vi håber sådan vi bliver hørt. Mariager Fjord kommune virker til at være vågnet op, og det er godt!  Det her indlæg skal faktisk ikke handle om Michaels mor. Nej, det handler mere om Michael denne gang.

For ulykken har haft flere betydninger end som så. På ulykkesaftnen gik Michael derfra med en brækket finger. Heldigt sluppet, tænkte vi alle! Han fik at vide af politibetjenten på stedet, at Michael havde redet hans families liv. Han havde kørt bilen så flot, at de kunne gå derfra med livet i behold. Det er vi mange der er taknemmelige for.

Men hvad man ikke kunne se på Michael på dagen, var at hans ryg led rimelig stor last. Efterfølgende begyndte han nemlig for få problemer. Der satte sig noget i klemme, han har ikke kunne gå og i perioder døjer han stadig meget med det. En ergoterapeut påpejede, at det da helt sikkert kunne have noget med ulykken at gøre. Den er simpelthen blevet slået en smule skæv.

Heldigvis er det ikke noget, der kan måles med, hvad Michaels mor gennemgår, men det er nok til at Michael er nødt til at tænke over sin holdning, træne ryggen på en særlig måde og passe lidt bedre på den, så det ikke forværres.

collage-14

Nu har vi modtaget en holdningskorrigerende trøje fra MyPosture. Den går ind og hjælper Michael med at have en naturlig holdning, ikke være for anspændt.

Den holdningskorrigerende trøje stimulerer underaktive muskler, så krop og hoved mindes om at rette sig op. Trøjerne er virkelige smart fordi det er t-shits og du nemt kan have den indenunder. Den er faktisk heller ikke helt tosset at have på. Har selv en. Tænker det ikke kan være helt skidt med en god holdning.

Hvis du synes det kunne være interessant med en trøje, som Michaels, så kan du finde dem her. Er du kvinde, så skal du kigge her. Trøjerne findes både i sort og hvid. Der er en størrelsesguide på siden. Det er vigtigt du får den rigtige størrelse. På grund af min højde og vægt, lå jeg selv mellem small og medium, og endte med en lidt for stor størrelse. Hvis du selv er i tvivl, vil jeg anbefale at spørge MyPosture hvad de vil anbefale. Du kan desuden benytte dig af rabatkoden “LISE20” og få 20% rabat på købet. Den gælder i 30 dage.

Forhåbentligt kan trøjen hjælpe lidt på Michaels smerter, eller i hvertfald hjælpe ham til at tænke over, hvordan har falder sammen og sidder skævt, når han slapper af. Vi tænker det er forsøget værd! Man kan aldrig gøre for meget godt for sin krop, vel? Håber det hjælper!

Tak fordi du læste med! Håber du fandt det interessant og nyttigt. Hvis du har andre gode råd til en skæv ryg, så kom endelig med dem! // Lise og Michael

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Ditte
  1. april 2018 at 18:18

  Hej Lise. Har I mon undersøgt trøjen og i særdeleshed siden inden I indgik et samarbejde med dem? Trøjen har ingen dokumenteret effekt – var det ikke bedre at købe end trøje, der rent faktisk har dokumentet effekt – prøv evt. at google, de findes, selvfølgelig til en lidt anden pris – end et “kopi-produkt”. Trøjerne – de rigtige – sælges nemlig som lægemiddel med dokumenteret efffekt. Og så evt. undersøge de firmaer I indgår samarbejde med 🙂

 • Reply
  Kristina
  1. april 2018 at 19:04

  Kiropraktor! Jeg kan gå ordentligt igen efter 4 behandlinger. Jeg har haft ondt ved gang i 6-7 år.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.