Swipe For Virkeligheden // Online foredrag – Lise og Michael
Lises verden

Swipe For Virkeligheden // Online foredrag

30007498_10215780239602767_900795282_n

Hvor afholdes det?

Hjemme hos dig selv, på din mobil eller computer. Det er nemlig online!

Hvornår?

Onsdag den 18. April klokken 19.30 – eller når du vil.

Hvorfor skal du købe adgang til mit foredrag?

Det skal du fordi det er tid til:

  • at du går efter din mavefornemmelse
  • at dropper tankerne om det perfekte liv
  • at du lærer at sige PYT! til de ting, der i virkeligheden ikke betyder noget

Og hvordan gør vi så det?

Jo, det gør vi med et online foredrag, som jeg har arbejdet på i lang tid – og som stadig er under ombygning. Det handler om virkeligheden. Ikke den polerede af slagsen, som giver dig ondt i maven over dit vasketøj.  Nej, det handler om ganske almindelige hverdagsting, som skal få dig til at indse, at din virkelighed er helt uperfekt perfekt.

Jeg taler ud fra mine egne erfarringer. Hvad gør jeg for at tro på mine beslutninger er rigtige? Hvordan har jeg lært at hvile i mig selv? Hvornår er det ekstra svært?

Jeg vil hjælpe Jer med at turde SWIPE for virkeligheden!

Det er slut med at stræbe efter perfekthed. Og slut med at lade dig gå på af andres holdning til dig, om det så handler om moderskab, parforhold, krop eller din måde at være dig på. Du skal tro på dig selv og at du er helt som du skal være. Og jeg vil hjælpe dig på vej med det!

Nå, det lyder da meget godt. Hvordan køber jeg så adgang?

Fedt du er nået til dette punkt og vil deltage i festlighederne!

Det koster 199 kroner at deltage i mit online foredrag. Du skal blot overføre pengene med Mobilepay til 21 43 20 75 og sende mig en SMS med dit navn efterfølgende. Så vil jeg sende en bekræftigelse og et link til, hvor foredraget kommer til at foregå.

For du skal nemlig ikke ud af din dør for at være med. Og du behøver ikke nødvendigvis aflyse badminton. Jo, hvis du vil se det LIVE, så skal du! Men faktisk kan du, hvis du vil, se det når som helst. Det bliver nemlig en LIVE-udsendelse, som efterfølgende bliver gemt til evig tid. Du kan altså se det, når end det passer dig!

Jeg håber du vil med om bord. Lad mig hjælpe dig med at forstå, at du er god nok! For det er du. Og lad os hylde uperfektheden sammen! Lyder det ikke meget spændende? Så ses vi måske!

// Tak for Jer! Kærlige hilsner fra Lise

 

NB: Ved køb frafalder fortrydelsesretten. Det kræver man har facebook eller opretter en til formålet.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.