Risikoen ved at dele sit hjem online // Verisure – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Risikoen ved at dele sit hjem online // Verisure

Sponsoreret af Verisure

Hej allesammen. Jeg modtager ofter beskeder som: “Er det nu en god idé at skrive ud at I rejser væk?” Og “Er I ikke bange for indbrud når i viser alle jeres skatte offentligt?”. Og det er da klart nogle tanker vi har gjort os. Rigtig meget endda. For det værste tænkelige ville være at rejse væk på sommerferie, og komme hjem til et halvtomt hus, med tanken om at folk har været og rode ens ting igennem, og måske taget nogle af de ting, vi holder allermest af.  Vi har da tænkt, om det nu er en god idé at dele alt med godt 56.000 følgere.

Der er altid et MEN!

Men så er det jo bare mega heldigt at man gøre nogle ting for at sikre sig en smule. Vi har nemlig haft Verisure ude for at installere et topsikkert alarmsystem, så vi kan tage væk fra huset med ro i maverne. Verisure er nordens mest solgte alarmløsning, som både beskytter dig mod tyveri og brand. Deres alarmpakke indeholder faktisk også altid mindst to brandalarmer, hvilket jeg synes er genialt! Den trådløse brandalarm er koblet til Verisures vagtcentral, og så får altid besked i tilfælde af brand, så de kan tilkalde brandvæsnet og hjælpe os.

Verisure’s alarmtest

Hvis du som os synes det er en ret god sikkerhed i maven med alarmer i huset, så kan du faktisk få en sikkerhedsrådgiver fra Verisure, helt gratis og uforpligtigende, til at teste sikkerheden i dit hjem. Du skal bare klikke HER for at tage alarmtesten. Det tager kun 1 minut. BONUS er at du med koden LISE18 kan få en gratis brandalarm med, når rådgiveren er ude og lave tilbuddet.

Vores oplevelse med sikkerhedsrådgiveren var virkelig god, og vi fik en ret god fornemmelse for, hvad der er vigtigt for at sikre hjemmet bedst muligt. Vi blev kloge på mange ting. Faktisk blev vi ret overraskede over at det lille skilt Verisure sætter op, faktisk gør sandsyneligheden for indbrud hele 73% mindre. Vildt ikke?

Indbrud sker vel også for helt anonyme folk?

Ja, det er en stor risiko at løbe, når man som os vælger at spiller med (næsten) helt åbne kort. For hvem ved om der sidder en og følger med og om nogle har lidt lange fingre? Vi ved dog alle, at indbrud sker for selv de aller mest anonyme mennesker. Så ja, det kan jo ligeså godt være en tilfældighed, hvis vi får besøg af en ubuden gæst. Ærligt, så bor vi et ret udsat sted.

For nyeligt var der ude i vores område en familie der fik besøg IMENS(!) alle i huset lå og sov. Hvor væmmeligt er det ikke lige? Og jeg skriver altså ikke alt dette for at så en eller anden frygt hos jer. Både Michael og jeg lever jo ret meget uden frygt for livet. Livet skal leves, og ikke frygtes. Vi kan lide at rejse – også der hvor der måske sker lidt mere kriminalitet, vi kan lide at køre gamle biler – også dem hvor sikkerheden ikke er helt i top, og vi kan også lide at dele vores liv med jer- selvom vi tager chancen og fortæller når vi er ude og hvornår vi er hjemme.

Om det giver os overskud?

Det er så mega rart at vi ikke skal have ondt i maven over vores hus, når vi tager en uge til Jylland eller på ferie. Det giver os i dén grad overskud! Vi kan bare dele ud på SoMe i tryghed over at Verisures 24 timers bemandet alarmecntral følger med på overvågningerne derhjemme.  Faktisk kan de også tale med tyvene over voiceboxen og det scenarie, kom jeg faktisk til at grine lidt af ved tanken. “KA’ DO’ SÅ KOM VÆK!”.

Spøg til side! Det er faktisk ganske rart med sikkerheden. Og med deres app, kan vi nemt sidde i Portugal, Indonesien eller Nordjylland og holde øje med, om der er aktivitet i hjemmet. Vi undgår det der frygtlige øjeblik, hvor man kommer hjem til et hus, der har været indsat for et indbrud.

Så hvad skal du gøre?

Jo, nu skal du høre hvad vi synes du skal gøre. Hvis du går med en uro og nervøsitet i maven hver gang du rejser på sommerferie eller på familieweekend på Fyn, så skal du fjerne al grund til mavepine! Derfor gentager jeg atter, og anbefaler dig at tage fat på en sikkerhedsrådgiver HER og få Verisure til at give dig et tilbud, så du kan få sikret dit hjem! Vi har modtaget så fin og god service, og vi synes selv pengene er ganske godt givet ud. Held og lykke med tjekket, og husk at nævne koden Lise18 for at få gratis oprettelse på en brandalarm med i tilbuddet.

 

Vi håber du kunne bruge det til noget. Tak fordi du læste med! Ses snart igen. // Lise og Michael

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.