Lommen fuld af guld // en sommer med nyheder! – Lise og Michael
Lises verden

Lommen fuld af guld // en sommer med nyheder!

Hej kæreste virtuelle venner. Der sker mere omkring os, end jeg faktisk tror der før har sket. Ja, du hørte rigtigt. Parret med 117 planer overgår sig selv. Eller, sådan føles det i hvertfald i momentet. Vi er for vilde, jeg ved det godt selv. Selvom jeg ved, vi ikke skal have det sådan, så føler jeg alligevel det er begyndt at blive sådan lidt halvpinligt at breaks noget nyt eller fortælle om vores fremtidsplaner. For der sker så meget, det ved jeg. Men som min mor sagde i telefonen den anden dag, kunne vi ikke længere overraske dem. På den gode måde. Hun sagde: “Jamen, det er jo jeres levemåde at lave alt muligt spændende og kreativt, knokle ben hårdt, for så at gå i dvale i en periode, rejse væk eller lade op på anden vis”. Hun har så ret! Vi lever lidt i bølger, og der sker ting omkring os i bølger. I sær om sommeren åbenbart!

Nå, men de 2-3-4 gode nyheder jeg har til jer, må komme lidt dryssende lige så snart de er modne og klar til at blive delt. Vi lever faktisk vores liv ret anonymt (yes, i said that), indtil vores maver fornemme det er tid til at dele. Der er altid en del timing. Både aftaler der skal være helt på plads, timingmæssigt ifht. vores lille brand/virksomhed/business/you name it, og og så bare mavefornemmelsen der skal være der helt, før vi deler vores liv og planer med jer.

Men det er store sager. Vi har arbejdet rigtig meget på det. En af hemmelighederne kan i følge på “@dethemmeligeprojekt” og ellers, så skal i nok høre nærmere så snart alt er KLAR! YAY.

Men hvad så med nu? Får vi en nyhed?

JEP! Og den er vældig familierelateret. Vi har virkelig behov for pasning af Villy nogle timer eller fire om dagen, og sødeste Cecilie har hele juni trådt til og hjulpet os når det har brændt på. Så dejligt. Villy er vild med hende! Og hendes jævnaldrene søn. For et par uger siden tikkede der så en SMS ind: “Plads anvisningen har ikke registreret svar på det fremsendte tilbud. Svarfristen er 24.06.2018. Hvis I ikke svarer på pladstilbudde, lukkes ønsket til den anviste plads og pasningsgaratntien fjernes.” 

WHAAAT, YEEESSS! Men….. Jeg havde mistet min pung, og nemID. Michael kunne ikke godkende. FUCK! Så mega mavepine, og det var i en weekend der var svarfrist. Så en meget meget meget meget meget meget nervøs mig, sendte en mail (eller 5) for at give dem besked derover. Det virkede! Og mandag morgen tikkede følgende ind: “Pladsanvisningen har indmeldt Villy Stig i det tilbudte dagtilbud!”. Så ja, når vi lige har været en uges tid i jylland, så skal vi i gang med hele institutions-verden. Det er jo dejligt, og vi kan arbejde, det vi skal. Det er en lidt halvdyr løsning, da vi virkelig gerne vil prioritere at have ham meget hjemme og lave ting med ham. Men det er også en prioritering der er nødvendig lige nu. Jeg kan ikke magte at køre firma med farmand + aktivere og socialisere en 1,5 årig. Så jaaaa, mega glade forældre! Og spændte.

Vi har meget arbejde, en kanon god sommer-kreaskole kørende og en dreng der er glad. Så alt godt herfra! Håber I nyder sommeren <3 Tak fordi I læste med! // Lise (og co)

PS: JEG HAR FØDSELSDAG PÅ LØRDAG!!!! <- Ekstra glad mig! Elsker Juli!

Læs også

Én kommentar

 • Reply
  Lilly
  3. juli 2018 at 11:40

  Så fedt! Min Diora på snart 1 starter 1/8, det bliver så rart at komme tilbage i den “virkelige” verden.
  Glæder mig til at læse om hvordan jeres kommer til at gå.
  Vi har lige fået vores købsaftale hus i orden, så oveni alt dette, nyt hus osv, puha.
  xoxo

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.