Nyt til MIG!!!! // fødselsdagsgaver – Lise og Michael
Lises verden

Nyt til MIG!!!! // fødselsdagsgaver

Dav-dav fra en pige, der er blevet et år ældre. I lørdags havde jeg nemlig fødselsdag, og det er i sig selv ikke særlig sejt eller anderledes. Det sker jo for os alle en gang om året, så det tror jeg ikke, jeg kan presse mere saft på. Men gaverne tænkte jeg derimod, i ville synes var fede nok at høre om. Har nemlig fået nogle herregode nogle af slagsen. Af

 

Michael fik jeg en yndig cykelhjelm. Har stjålet hans de seneste år og nu er det vidst på rette tid at få sin egen. Så GODT tænkt, Michael! Jeg har atter lagt den tidligere fødselsdagsgave (som var en tegning) bag mig. Hjelmen har han købt her. Jeg kan se den faktisk er på mega tilbud. Af Sofie fik jeg den fineste kjole fra Moss Copenhagen og mine forældre gav den lækreste buksedragt fra købt i Stilkompagniet. Af Michaels forældre har jeg fået et gavekort til Zalando, og jeg har faktisk lige netop bestilt et par nye røde pumps, den fineste buksedragt fra Envii og nye sko fra Puma.

Udover de her alt for fine gaver, har jeg dukkede gæsterne til vores arrangerment i weekenden op med de sødeste og hyggeligste gaver. Vi inviterede til hygge ved Hornum sø på min fødselsdag, ikke kun for at fejre mig, men også fordi vi ikke fik holdt Michael 25 års og at vi lige om lidt har 2 års bryllupsdag. Så ja, det var mest af alt bare en hygge dag med familie og venner. Vi havde frabedt os gaver og folk skulle også selv dukke op med en ret til fællesspisning, så det hele var ret loose. Lige som vi kan lide det! Alligevel havde de dejlige gæster jo lavet hyggelige kurve/æsker/poser med chips, snack, drikkevarer og overraskelser. Helt perfekt for faktisk blev meget af det spist og drukket i selskab med vores venner og familie.

Arrangermentet ved søen var i øvrigt virkelig anbefalelsesværdigt! Der dukkede ca. 35 folk op, og der var vitterligt ingen forpligtigelser. Vi ville gerne at folk kunne have lyst til kun at kigge forbi i 20 minutter, og stadig føle sig tilpas med det. Det var bare vanvittig hyggeligt. Vi havde lånt en masse udendørs spil og bolde på min mors arbejde og min far havde sørget for +10 fiskestænger og en kano, så man kunne sejle sig en tur og fange nogle fisk. Der blev faktisk fanget en del ogder var også præmier til manden med største fisk.

Så ja, for at få en god dag/fødselsdag, så behøver du ikke ret meget andet end gode venner, skøn familie – og bonus dejligt vejr! Jeg var en meget glad pige – og er det stadig! Tak til jer der skrev, i øvrigt. Det var så dejligt med alle hilsnerne og modtog endda en fin fødselsdags-collage fra sød følger. TAK for jer! <3

Kunne I forresten tænke jer at se det hele på når jeg har modtaget pakken fra Zalando? // Kram og kyz fra Lise

 

 

 

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.