Spørgejørgen med Lise // runde 1 – Lise og Michael
Lises verden

Spørgejørgen med Lise // runde 1

Hej med jer, kære søde flittige læsere. Jeg har svaret på nogle af de spørgsmål, som I har været så nysgerrige at stille mig på instagram. Jeg havde ærlig talt ikke rigtig lyst til at spamme jer med svar i min story, da jeg faktisk selv synes det kan være halvirriterende hos andre. Fair nok at folk gør det, det er deres valg, men jeg synes ikke lige jeg havde lyst. Nej, så ville jeg hellere dele det med jer i en video på youtube, hvor de folk, der interesserer sig, aktivt kan klikke ind og få svar.

Der bliver spurgt om meget blandet. EJg har nok kun nået 1/4 af alle spørgsmål, så jeg har faktisk tænkt på om jeg skulle lave en runde 2 – og måske en runde med Michael også? Fik et spørgsmål om, hvorfor Michael ikke er så aktiv på min instagram-kanal, og det er ganske enkelt blot fordi det netop er MIN kanal. Meeeen, her på bloggen er Michael jo også en stor del, så mon ikke vi kan lokke ham igang med en Q & A? 😉

SÅ! For at få ham ud af starthullet, så vil jeg bede jer om at stille ham spørgsmål her i kommentarfeltet. Så skal jeg nok få filmet hans svar til jer! Fyr løs – der må være noget i et interesseret i at få at vide!

Kram fra Lise

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Mika
    19. juli 2018 at 11:55

    kæmpe ja tak til kreaskole for voksne – i kbh/nordsjælland 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.