Rejs med workaway // Hvem er ham italieneren? – Lise og Michael
Livsstil

Rejs med workaway // Hvem er ham italieneren?

“Øhh, hvem er ham Frans?” tikker det ind med spørgsmål på instagram. Nå, men han er såment bare vores indlogerede lige for tiden. Det kommer nok ikke som et chok at vi ikke er bange for at møde nye mennesker fra hele verden. I husker måske vi har skrevet om AirBnB og vores periode med Walkiria før?  Det er nemlig vores måde at “rejse uden at rejse”. Vi invitere verden ind i vores hjem, når vi ikke selv kan rejse ud. Og det er skønt! Vi kan kun anbefale det.

Vi gør det jævnligt gennem AirBnB og det giver en økonomisk fordel, men en nyt ting, vi er blevet ret vilde med er workaway.info.

Hvad betyder det der work-away?

Princippet bag workaway er at man kan rejse rundt i verden, uden særlig store omkostninger. Man kan nemlig tilbyde sin frivillige arbejdskraft max 4 timer dagligt, til fordel for kost og logi.

Omvendt kan du også være en familie, et firma, en gård, what ever, der agere vært, som tilbyder husly. Det er en super fed måde at møde folk på, for det er nede på jorden, hyggeligt, GRATIS og ja, så er det jo ikke en super stor økonomisk risiko at have en mand mere med omkring bordet. Frencesco hjælper mig med nogle af pligterne i huset og så har han sgu også lige svinget malerpenslen. Respekt! Og mega god hjælp.

Jeg ved at min svoger, Jonas, har rejst i Europa på den her måde, hvor han hjalp til på en vingård. Du kan også hjælpe til på et stutteri, et hotel eller noget helt fjerde. Mulighederne er altså uendelig mange, og jeg tror måske Michael og jeg vil tage en tur et eller andet sted hen i efteråret, vha. Workaway.

Hvem faen’ er ham Francesco?

Vores allerførste gæst gennem workaway er altså Francseco fra Italien. Han bor hos os to uger. Rigtig hyggeligt! Vi har inviteret Francesco med til jylland i weekenden, hvor vi skal på træf og så får resten af familien også lov til at møde ham, desuden elsker Villy virkelig at lege med ham, så alt i alt, er det virkelig en succes! Når ja, bonus: han elsker at tage foto og lave videoer – han har faktisk tænkt sig at hjælpe mig med at lave en længe ventet housetour. God idé, ikke? Find ham på instagram her og følg hans rejse i Danmark dag for dag.

Så til sidst; hvis du gerne vil rejse på en utraditionel måde, møde kulturen helt lokalt og ikke er bange for at arbejde en smule, ja, så er workaway helt sikkert noget for dig!

// Lise

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.