Køb vores hus // Hvad er planen? – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Køb vores hus // Hvad er planen?

O

Har I tjekket vores lille hus ud? Uanset hvad så vil vi bede jer om at dele annoncen med alle jeres venner og familie, så vi kan finde den helt rigtige familie til vores hus! ❤️✨??

Hvor lang tid gætter I på det tager at sælge huset?

Jeg har virkelig en fornemmelse for at det kommer til at tage lang tid. Men det er måske bare min frygt, der spiller ind. Så mit gæt er at det tager 8 måneder. Michael siger 2 måneder. Så får vi at se. Måske det bliver lige midt i mellem.

Hvorfor betyder det så meget?

Jo, det betyder en del. Af to-tre grunde:

1. Banken har givet os en løbetid på et bestemt antal måneder. Hvis ikke huset er solgt inden 9 måneder, så kan vores økonomi ikke bære at have to grunde på en gang. Og så skal vi tænke plan-b. Så det giver lidt spænding og nervøsitet i maven.

2. Hvis det går hurtigt, kan vi få lavet et fundament inden frosten sætter i gang. Det havde været fedt hvis vi havde været liiidt tidligere ude, for så kunne vi nok godt nå det. Nu er det lidt tvivlsomt.

3. Vi har et kamerahold på stand-by, men vi kan ikke komme i gang med noget før huset i Farum har en slutseddel.

Så I kan måske forstå hvorfor vi bare gerne vil have en slutseddel hurtigst muligt. Vi behøver bestemt ikke flytte med det samme, men en slutseddel kan give os GO på det nye sted. Og hvis der så lige var 3-4 mdrs overtagelse, jamen så var alt perfekt!

MEN vi er også realistiske, så vi må bare væbne os med tålmodighed og tage tingene som det kommer.

Men der er selvfølgelig noget vi kan gå i gang med…

Yes, vi kan nemlig gøre alt andet klar. Michael har tegnet huset. Vi har faktisk tegnet mange forskellige, men er nu endt på et, vi rigtig godt kan lide og som vi prøver at gå videre med. Michaels fars fætter er bygningskonstruktør og han hjælper os med tekniske tegninger. Og så har vi møder med byggefirma og forsøger at indhente priser på fundament. Når alt er klar kan vi snakke med banken og evt få sendt tegninger til godkendelse, så alt er klar den dag vi har en slutseddel.

Og så har vi også købt køkken. Et mega fedt køkken! Det må i høre om en anden gang, men det er selvfølgelig genbrug, så der er noget vi kan begynde at renovere også.

Men i kender os! Vi har allligevel ikke rigtig tid, så hver ting til sin tid.

Har I prøvet at bygge selv, kender I måske de mega lange start-processer. Puhh. Men nu skal huset sælges og så kan vi tage stilling til de tingene derfra.

Vi glæder os, og håber I er klar til at følge med. Og hvis I kender nogen, der drømmer om et hus i farum, så send dem vores vej! Her er linket.

// Lise og Michael

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.