DAGENS OUTFIT // mix af genbrug og nyt – Lise og Michael
Lises verden Livsstil

DAGENS OUTFIT // mix af genbrug og nyt

Hej venner.

Jeg tænker vi skal have gang i lidt outfit-indlæg. Og jeg har et klar til jer lige nu!

I dag tog jeg mig sammen og hoppede i noget dejligt flot kluns. Egentligt står det lidt sløset til, for vi arbejder meget på værkstedet med maling, sav, lim og sådan, så synes ikke jeg vil møde op i mit yndlingstøj. I dag skulle vi have været til møde i KBH, men det blev rykket, men jeg nåede altså alligevel at hoppe i tøjet. Men hey – det gør faktisk noget ret fedt ved ens humør lige at se lidt flot ud.

Mit sæt er delvist ny, og delvist brugt. Leggingsene er nok det fedeste – de er købt i genbrug, no wonder. Sweateren er en ny sag fra Second Female. Den er til halv pris her. Stjålet fra Sofie. Sorry søs! Skjorten inden under er fra Weekday. Mine svedige sneaks er nye. Jeg fik dem i fødselsdagsgave og de kan købes lige her. Det fine spænde er fra Lalabels fine udvalg – et tip er at købe forskellige farver så du kan bunden  outfittet sammen med sådan en lille fin detalje! Tjek det her.

Har I i øvrigt set at der i weekend er Hello Vintage marked i København? Jeg tænker at tage derind, for vil vildt gerne have noget nyt unikt vintage tøj.

Håber I fik noget inspiration til selv st mixe genbrug og nyt – og selvfølgelig bare til st hoppe i noget fint kluns. Jeg vil rigtig gerne vise jer hvordan jeg sætter håret, men jeg tror det bliver i en e-bog eller lignende, som jeg går og tænker lidt over at lave til jer ✨// Lise

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.