Nem hverdagsmad // Coops måltidskasser – Lise og Michael
Livsstil

Nem hverdagsmad // Coops måltidskasser

Reklame for Coop

Jeg elsker at inspirere jer til nogle super gode og nemme alternativer, når det handler om at få hverdagen til at fungere. Jeg er virkelig glad for hverdag! Helt vildt! Når man lever et liv som selvstændige, er det bare super rart når hverdagene minder bare lidt om et “almindeligt” et af slagsen.

Som I måske husker, er jeg ret vild med at handle ind online. Der er ingen dumme impulskøb og vi husker at få det hele med på en gang. Men nu har vi altså prøvet noget, der lige en tak nemmere; Coops måltidskasse.

Som man kan se på deres hjemmeside, er der tre mega enkelte skridt:

 1. Vælg en kasse, som indeholder alt, du skal bruge til at lave aftensmad i 3 eller 4 dage til 2 eller 4 personer.
 2. Coop leverer direkte til din dør, og tager også dine andre dagligvarer med – uden ekstrapris.
 3. Nyd nu de lette og varierede retter. Velbekomme! 🙂

Nemmere bliver det ikke, vel?

Det er virkelig lækkert –  du modtager let-udførlige opskrifter og ingredienser, så det er nemt at gå til. Der er 4 forskellige kasser at vælge i mellem; den populære, den børnevenlige, den nysgerrige og den grønne. Vi har i denne uge valgt den grønne. Mest fordi vi elsker grøntsager, og da vi også er lidt kræsne på kød, så er det bare det oplagte valg for os.  Men der er altså fire kasser, som rammer ret bredt i forhold til forskellige behov. Den billigste er 369 og den dyreste er 749 kr. Hop ind  og find den kasse du helst kunne tænke dig her.

Og jeg har selvfølgelig en rabatkode til jer! Når du bestiller en måltidskasse, kan du nemlig bruge koden LISE50. Den giver 50 kr. i rabat ved køb af en måltidskasse og/eller dagligvarer. Den gælder t.o.m. d. 31.10.18.

Hvad synes vi efter 4 dage med måltidskassen?

Jeg må sige at det virkelig var lækkert! Vi fik den til 4 personer, da vi oftest spiser med andre. Og der var altså meget mad. Faktisk spiste vi sammen med min søster, svoger og nevøer en dag, og der var nok til os alle sammen + til frokost dagen efter. Så er i to voksne og et barn, så kan i snildt nøjes med en måltidskasse til 2 personer. Alt i kassen er økologiske, og faktisk synes jeg det er ret fedt, for når jeg handler i supermarkederne, kan jeg godt blive nærig (uden grund) og en gang i mellem fravælge økologi. På den her måde, så er valget taget for mig, og det giver ekstra god samvittighed!

Maden varierer fra uge til uge, men i vores uge, fik vi;

Dag 1 stod den på en sensommer pastaret med squash og gulerødder. Mega nemt – det tog nemlig kun 20 minutter MED hjælp fra Villy. Når jeg har Villy med til madlavning, er det vigtigt det er simpelt, nemt og hurtigt lavet, og det var det her altså.

Og så blev det dag 2, hvor vi fik kartoffel-/blomkålscurry med couscous. En ret der krævede 45 minutter, men dog kun en arbejdstid på 25 minutter, så det var også en nem ret at gå til. Villy spiste lystigt af kartoflerne og blomkålene, men jeg vil bare lige anbefale at spare lidt på cayennepeberet – hehe. Retten blev tilpas stærk til voksne, men måske lige til den gode side for børnene.

Dag 3 var der Tabbouleh med quinoa og kikærter på menuen. Jeg elsker kikærter, og dressingen med citronsaft, olie, kanel og spidskommen, var bare mega lækker! Så en perfekt ret til mig. Dag 4 – og vores sidste dag med mad fra Coop fik vi bønnekarbonader med salat. Totalt værdsat af Villy. Han kan være  svær at få til at spise de her ting, men når det er stegt lækkert på en pande, så spiser han med glæde.

Alt i alt, så kan jeg godt anbefale måltidskasserne herfra! Det er nemt, enkelt og overskueligt. Man modtager hvad man har behov for, og har ikke en hel masse til overs, der ikke bliver brugt. Desuden er det bare totalt lækkert at have rester til frokosten dagen efter. Det har gjort vores dage super dejlige – og man har glædet sig til både frokost og aftensmad hver dag!

Du får også en velkomstgave når du bestiller for første gang!

Når du bestiller din første måltidskasse, får du en lille fin velkomstgave. Den indeholder flagesalt, økologisk æblecidereddike, økologisk sort peber og økologisk olivenolie. En ret god startpakke, for det er altså et par af de ting, man selv skal have i sit grundkøkken. Og så elsker jeg bare overraskelser, så det var jo bare dejligt med lidt ekstra!

Jeg håber du har mod på at prøve det af – for det er virkelig nemt og lækkert. Jeg deler lidt stories de næste par dage fra vores forrige uge med lækker mad. Følg med på instagram her. Tak fordi I læste med, og held og lykke med at prøve det. // Lise

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Clara
  19. september 2018 at 20:48

  Hej Lise og Michael

  Familien og jeg har også prøvet måltidskasserne fra Coop, og ligesom jer, ganske begejstret!
  Vi prøvede både Den Børnevenlige og Den Populære – de gik rent ind hos hele familien. Vi har faktisk prøvet lidt forskellige måltidskasser, og Kvikkassen fra Aarstiderne er også superlækker.

 • Reply
  Morten Storgaard
  16. oktober 2018 at 20:23

  Glæder mig til at prøve COOPs måltidskasser! Vi har tidligere anvendt kasserne far Årstiderne og fra Sund Takeaway, men på sigt valgte vi det fra. Spændende at COOP også er på vej med konceptet 🙂

  MVH Morten

 • Reply
  Signe Nielsen
  29. januar 2019 at 12:35

  Hej i to – tak for anbefalingen! Jeg må prøve dem næste gang! 🙂

 • Reply
  Nanna
  2. maj 2019 at 13:44

  Hvor er det skønt at høre, at du godt kan anbefale måltidskassen fra Coop.
  Jeg kan godt forstå, at du synes, at hverdagen bliver dét nemmere med en måltidskasse, hvor der er rigeligt mad og endda rester til frokosten dagen efter. Det er nemt og lækkert!

  Jeg må prøve denne måltidskasse næste gang 🙂

 • Reply
  MadTilDoer
  9. maj 2019 at 14:44

  Vi har masser af forskellige måltidskasser, og andre løsninger for at få leveret mad til døren. Så hvis i skulle få lyst, så kig endelig forbi

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.