DET GÅR MEGET BEDRE MED MIN KROP! // Et år efter stress – Lise og Michael
Lises verden Livsstil

DET GÅR MEGET BEDRE MED MIN KROP! // Et år efter stress

Fremskridt! For et år siden havde jeg der svært. Jeg var stresset, syg, træt og udkørt. Et helt år med amning og sideløbende arbejde ved siden af, havde sat sine spor. Jeg skrev på tidspunkt et blogindlæg omkring min krop (læs det her).  I vinters satte jeg mig et mål om at blive sundere, passe på mig selv og min krop. Jeg ville gerne tage på, og jeg ville være bedre til at lægge arbejdet og ansvaret fra mig.

JEG ER KOMMET MEGA LANGT – OG JEG ER SEJ! Jeg er ikke muskuløs og fit. Nuvel, ikke mere end man er når man slæber rundt på en halvanden årig.  Men men jeg har taget på. Jeg har spist kontrolleret og normalt. Masser af grøntsager. Masser af proteiner og selvfølgelig også det søde og “fedtede” jeg har haft lyst til.

Og arbejdsfordelingen hos os er blevet super god. Vi arbejder taler godt sammen som et team, og det bliver bedre og bedre, dag for dag. Det kan mærkes at vi har lært vores roller at kende. Og vi supplerer hinanden godt. Jeg kan mærke at lige i den periode, vi har lige nu, der påvirkes jeg og bliver stresset. Det ses lynhurtigt på min krop – og dens vægt – så i de situationer forsøger jeg virkelig at passe ekstra godt på mig selv.

Jeg har i dag taget et billede for at sammenligne med, hvordan jeg så ud, for præcis et år siden. Tjek billedet fra September 2017 her, og sammenlign med billedet nedenunder som er fra i dag. Klar forskel for mig!

Nu, præcis et år efter billedet er taget, synes jeg selv jeg ser sund og rask ud. Jeg startede året med et vitamin boost og udrensning fra super Living Superfood. Det var et rigtig fint supplement til mig. Herefter har jeg spist meget, mange grøntsager, gode proteiner og masse brød. Jeg er ikke rigtig brødøre! Det er så kan min mave ikke særlig godt tåle det. Jeg døjer med kroniske forstoppelse. Men brød med tandsmør gør underværker når man gerne vil have lidt på sidebenene! Jeg tror faktisk jeg vil prøve en af juicekurerne igen, for at give min krop et ordentligt vitaminboost inden det bliver vinter. (Kan I anbefale en god til at booste immunsystem op til kolde tider?)

Den helt store forskel for mig, har helt klart været at min krop er blevet sig selv, efter jeg er stoppet med at amme. Næste gang jeg skal amme, skal jeg have en diætist tilknyttet! Og jeg skal være bedre til at holde fri. Min krop var ikke gearet til det og det var så usundt for mig! Kiloene, energien og overskuddet raslede af mig. Det er ikke en sund cocktail for mig at være selvstændig, på halv barsel og amme samtidig! (Læs tanker fra en udkørt mor her)

Men se hvor jeg stråler i dag. Husk at vægten ikke har nogen betydning! Det er hvordan du har det, der vægter højt!

Rigtig god weekend til jer – pas på jer selv.// Lise

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Anne-Sofie
    21. september 2018 at 12:57

    Kære Lise. Hvor er du bare smuk! ? Lige som tankerne om din egen krop. Det er dybt inspirerende. God weekend ❤️

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.