Vores nye badeværelser // Status og toiletvalg – Lise og Michael
DIY Indretning Lises verden Michaels verden

Vores nye badeværelser // Status og toiletvalg

Reklame for Geberit

Det er virkelig en lang ventetid for tiden. Vi venter på at få byggetilladelse, og det er lidt som om tiden derfor står en smule stille. Tænk hvis alt vores arbejde med at tegne huset ikke bliver godkendt? Det er vidst worst case scenario. Men så må vi omsadle.

Nå, men her i ventetiden forsøger vi at planlægge, snakke og måske også drømme en smule om de ting, vi gerne vil sætte ind i huset. Og en ting, som er vigtig for os, er toiletterne. For helt ærligt; vi sidder der jo ret ofte, så hvorfor ikke sidde behageligt? Og på noget, der er kønt. Det absolut værste jeg ved, er at gøre et af de der toiletter rene, som har en hulens masse hulrum og steder, hvor indgroet tis virkelig sætter sig fa st. Fy for pyffer, det er så ulækkert!

Og altså, jeg har to mænd i huset ind til videre. En stor, som som regel rammer rigtigt og en lille, som snart skal til at øve sig. Det er bare så vigtigt at det er nemt at rengøre!

Nå, men vi kørte altså den anden dag forbi Geberit’s Showroom i Albertslund, for at kigge lidt. Da vi i sin tid valgte toiletter til vores nuværende badeværelser, var det for mig virkelig vigtigt at vi: 1. fik to ens toiletter, 2. de skulle være væghængte og 3. de skulle være nemme at rengøre.

Vi fandt nogle virkelig fine væghængte toiletter i IFÖ. De er perfekte i skallen, uden nogle kanter, hvor skidt kan sætte sig. Vi fandt en nyere udgave af selv samme toilet i Geberits showroom. De toiletter vi gerne vil have i det nye hus, hedder RimFree og det er altså et fint toilet som ikke kræver særlig meget rengørring. På den måde er det altså også et forholdsvist miljøvenligt toilet. Toilettet har ikke nogen indvendig kant hvor alle de ulækre baktusser kan sætte sig og de har lavet mange forskellige modeller, så hvis man ikke er til væghængt er der altså også en gulvmonteret udgave. Du kan selv klikke dig ind her og læse meget mere om Ifö’s RimFree toiletter.

Hvordan bliver vores badeværelser så?

Jo, jeg vil dele noget inspiration, og forhåbentligt også nogle plantegninger med jer om nogle uger, når vi 7-9-13 får byggetilladelsen. Vi holder lidt på tegningerne af huset til vi ved om vi får lov. Nok mest af alt for ikke selv at blive mega skuffede. Det er ved at være et par uger siden tegningerne blev sendt ind, og Rebild Kommune siger omkring 4 uger, så vi håber og krydser fingre for alt er vel og processen går hurtigt.

Men indtil næste ‘badeværelsels-post’, så kunne vi måske dele gode råd og erfaringer ifht. badeværelserne? Noget du virkelig er træt af du har glemt? Eller noget der bare er spild? Giv os endelig tips/tricks/gode råd med på vejen. Når man først er gået i gang, er det svært pludseligt at ændre mening!

Tak fordi du læste med! Og følg meget mere med i det kommende byggeri – og planlægningen – her på bloggen og på instagram. // Lise og Michael

 

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Thina
  26. september 2018 at 10:10

  Med små børn ville jeg have ønsket, at vi havde tænkt brusekabinen meget større en standard 100*100 cm.
  Det er så tit vi lige skal have en af børnene med under bruseren og så bliver der bare så lidt plads…

 • Reply
  Marianne
  26. september 2018 at 10:50

  Du må ha lært dem og sidde ned 😉
  Husk en håndklædetørre, det glemte vi nemlig, og er temmelig træt af det idag. Prøv at se inspiration på insta – stilje.se det er temmelig boheme, men de har skisme nogle fede klinker. Pøj-pøj med det hele 🙂

 • Reply
  Pernille
  26. september 2018 at 14:55

  Vi har de samme toiletter i vores nybyggede hus, og er SÅ glade for dem 🙂 Det gør virkelig rengøring og hygiejne meget nemmere.
  Gode råd/erfaringer: Vi er rigtig glade for, at have valgt et badeværelsesmøbel med skuffer. Det er så meget nemmere at holde orden derude, og der kommer ikke til at ligge unødvendige ting fremme, for når jeg fx skal bruge min creme, så lader jeg bare skuffen stå åbent imens jeg bruger den 🙂 Så ville jeg sørge for at vælge god belysning derude, vi har spots, også et placeret lige ved brusenichen, så man også kan se noget i badet om vinteren. Noget vi overvejer at tilføje med tiden et et smalt højskab til mere opbevaring. Det har mine forældre valgt på deres badeværelse (vi har bygget et familie-bofællesskab), og det er de virkelig glade for.

  Det er spændende med jeres projekt! Vi har været igennem det samme her de sidste to år siden, og har nu boet i det hus, vi helt selv har bygget – vi har lavet alt indvendigt selv, i 2,5 måned – det er fantastisk! Også selvom det undervejs kan føles umuligt at opnå.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.