Hvad sker der hos jer? // kaos – Lise og Michael
Lises verden

Hvad sker der hos jer? // kaos

Hej venner. Sikke meget jeg har fået spammet jer på min instagram omkring vores temmeligt kaotiske situation lige for tiden. Sådan må det være, for som altid får i den bittersøde virkelighed her hos os. Nå, men Michael og jeg begyndte at pakke for to-tre uger siden, da vi fandt ud af at huset var solgt, og vi har virkelig været gode og ihærdige så vi i søndags kunne holde vores loppemarked og få solgt de overflødige ting der.

Men så gik tiden ligesom lidt i stå i søndags. Det var meningen Villy skulle i vuggestue hele den her uge, og Michael og jeg skulle arbejde ihærdigt og flittigt på at få alt pakket og flyttet. Og så blev bassen syg. 40 i feber søndag, mandag, tirsdag, onsdag og nu torsdag. To besøg ved egen læge og et ved lægevagten senere, har vi så fundet frem til at han har herpes. Not charming! Villy har det i munden og han vil helst ikke spise. Den høje feber gør ham sløj og sårene gør ondt. Så synd! Men det kommer vi igennem. Jeg har i lang tid planlagt en datenight-overraskelse, som skulle være i aften. Michael og jeg skulle afslutte hele det her kapitel med en god middag på Gorms og forpremiere på Journal 64, men når omstændighederne har gjort, at vi måtte aflyse. Det kostede nogle tårer af ren skuffelse herfra. Vi havde bare ikke lige håbet på at alt det skulle komme samtidig med at vi skal til at flytte. Godt mine forældre kommer i morgen, så vi kan få arbejdet lidt mere ihærdigt, og så tager vi revanche i Aalborg i næste uge. Det trænger vi til!

Men hvor flytter I helt præcist hen?

Jo, vi skal jo ikke flytte ud på vores nye grund. Der er ikke noget hus endnu, så indtil da har vi selvfølgelig en anden plan i lommen. Jo, Michaels forældre har et rigtig fint hyggeligt hus – faktisk Michaels barndomshjem – som de har forsøgt at sælge i 5-6 år. Der er ikke nogen lejere for tiden, og det er vidst bare til vores held! Vi har nemlig fået lov til at flytte ind til vi har styr på grund osv. Vi havde tænkt at bo hos mine forældre, men vi kan godt se det dejlige ved at bo for os selv. Vi kan jo besøge dem lige så tosset vi vil. Vi vil nemlig have Michaels forældre 2 km derfra – og mine 10 km derfra.

Vi skal (selvfølgelig) ikke bo alene..

Haha, altså mange kommenteret på at de ikke kan finde rundt i alle de folk, vi har boende. Og vi skal faktisk heller ikke bo alene i huset. Michaels storebror Kenneth, svigerinde Lenette og nevø Nohr, har også købt hus! De skal bo i samme by, og skal flytte ind til December. De har opsagt deres lejlighed og flytter ind samme dag som os. Det er ret hyggeligt. Michael og hans bror mødes som familier i deres barndomshjem. Fint, ikke? Vi får med garanti nogle dejlige måneder sammen. Det glæder jeg mig til! Når vi engang er i i fuld sving med byggeriet, så kan det godt være vi vælger at flytte hjem til mine forældre. De bor nemlig tæt på byggegrunden – og så har man jo altid varmt mad og bedsteforældre til at passe!

Hvad med Villy?

Jo, Villy skal starte i en eller anden form for dagsinstitution. Og vi benytter månederne før byggeriet til at få ham kørt ind i den rigtige vuggestue – eller dagpleje. Vi er i meget dilemma omkring hvad vi skal vælge, så vi er faktisk nået frem til at han skal starte der, hvor der først bliver plads. Selvfølgelig med det i mente, at vi skal kunne lide stedet. Men altså, jeg tror Villys start har været uheldig. Han er startet midt i sommerferien, med pasning i andet hus. Så har han været syg, pædagoger har været på ferie skiftevis og vi har lige pludseligt skulle flytte. Næste gang bliver tavlen hvisket ren og vi er nok alle tre mere klar på det. Vi har tre måneders pladsgaranti, og håber på der dukker noget op hurtigst muligt. Det har også været oppe at vende med hjemmepasning, da der er tilskud til det i kommunen, men vi kan godt se det ikke går med byggeri, arbejde – ja, og så tror jeg efterhånden han lige så godt kan komme afsted. Det bliver ikke nemmere for ham at vente.

 

 

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  27. september 2018 at 21:58

  Jeg føler med jer. Vores søn blev ringet hjem med høj feber mandag. Tirsdag aften opdagede vi blærer på tungen. Han har også herpes i munden. Fuck det er en hård omgang. Han er rimelig jævnaldrende med jeres Villy, så det nærmest som at læse om vores. Rigtig god bedring med ham!

 • Reply
  Stine Jensen
  28. september 2018 at 6:20

  Keep up the good work! ??
  I er mega seje – og nogle gange er man bare møg uheldig, at det hele falder sammen. Håber der snart kommer ro på, så i kan begynde at nyde hele nybygger processen!
  God weekend ???

 • Reply
  Andrea
  28. september 2018 at 17:28

  Hvordan kan det være, at I skal være så hurtigt ude? ☺️ Er der ikke noget med 3 måneders overtagelse, eller sådan…

 • Reply
  Anna
  2. oktober 2018 at 11:40

  I er så søde, gode og seje.
  Ønsker jer alt godt <3

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.