Kan man være sexet i en uld-underkjole? Ja, det kan man! – Lise og Michael
Lises verden Livsstil

Kan man være sexet i en uld-underkjole? Ja, det kan man!

Uld er godt! Og uld kan faktisk også være temmelig hot? Eller hvad? Jeg har fået en kasse med uldundertøj fra DILLING til alle mand i huset. Så lækkert! Og så nødvendigt når vejret snart vender.

Jeg har selv fået den dejligste natkjole i uld. Det er næsten som at sove nøgen – bare med et lag på kroppen. Jeg hader at sove med nattøj, men nu hvor det bliver koldere i luften, kan jeg godt mærke jeg kommer til at fryse lidt. Det problem er jo afværget nu!

Jeg har aftalt med Mette hos DILLING at I kan få en rabatkode på 20%! Så kan I selv hoppe ind og shoppe til efterår – og vinter. Koden er “LiseVandborg” og gælder på ikke nedsatte varer – og kan heller ej kombineres med andre rabatkoder eller tilbud på shoppen. Koden er gyldig fra 01/10-2018 til og med 7/10-2018, og koden kan godt bruges flere gange i perioden og gælder på hele webshoppen. Hop ind og shop amok, og jeg lover dig at du bliver godt tilfreds, for produkterne er virkelig lækre, bløde OG økologiske!

Jeg har faktisk lige lavet en collage, så I kan se hvad jeg har fået. Måske I kan finde lidt inspiration:

 

Det ultimativt lækreste (efter natkjolen, selvfølgelig), jeg har fået, er det komplette sæt i dueblå merinould med trøje, leggings, underbukser og shorts. Faktisk har jeg også fået en undertrøje, kommer jeg lige i tanke om, men den er ikke med på billedet her. Jeg har bestilt det fordi jeg ELSKER at daffe rundt i hyggetøj, men også fordi jeg er sådan en der fryser herremeget, så jeg kan have det inden under når frosten kommer. – Ja og når vi måske skal på skiferie igen.

DILLINGs sortiment er økologisk, hvilket jeg virkelig er tilhænger af. Altså, når man kan vælge økologisk, så synes jeg man skal! Til Villy har jeg fået ribstrikket uldbody i brun, et par bukser med det blødeste frotté og et par gode underhyler, som går godt op over nummi. Jeg tror det er virkelig smart når han begynder at gå på toilettet, så jeg vil også anskaffe mig en undertrøje dertil. Farmand skal også holdes varm når han arbejder på værkstedet, og han er faktisk mest typen der elsker sort. Så en sort kortærmet og sort langærmet, er vidst på sin plads. Måske skulle jeg snart udfordre ham lidt med de farver? Omvendt så synes jeg faktisk Michael er ret flot i sort. Især når det er tætsiddende. Mååms.

Nå ja, til slut kan jeg anbefale at bruge Wool Wash til at vaske tøjet, for det er nemlig perfekt velegnet til uld. Svanemærket og meget skånsomt for uldet.

Afsted med Jer og få bestilt noget lækkert kluns. Knus med z // Lise

Ps: den skarpe følger kan se jeg har taget billedet lige inden vi flyttede… Meeen, det er vel ligegyldigt? Jeg ser jo skøn ud alligevel, hehe..

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.