Vores liv for et år siden // Foreviget i fotobog – Lise og Michael
DIY Livsstil

Vores liv for et år siden // Foreviget i fotobog

Reklame for Picta

 For et år siden var vi et ret vildt sted! Vi boede nemlig i Nicaragua hos den dejligste familie, og vi havde en hel særlig tid sammen uden arbejde, praktisk gøren og vigtige aftaler. Vi nøde hinanden i fulde drag, rejste rundt og fik én på opleveren.

Længe har jeg gerne ville forevige den fantastiske oplevelse i en fotobog, som vi kan tage frem og kigge i, når vi har lyst. Både for Michael og min skyld, men også for Villys skyld. Han var så lille, at hans erindringer derfra ikke kommer til at være særlig stærke. Men en fotobog fra Picta vil med garanti støtte op om minderne.

Alle vores billeder fra turen, ligger på en harddisk, som vi jo ALDRIG finder frem og kigger på. Jeg elsker at kigge billeder. Ligesom i gamle dage når mine bedsteforældre hev fotoalbums frem, eller når man i folkeskolen skulle grave gamle minder frem til et eller andet projekt. Jeg elsker det! Men det sker bare for sjældent!

Derfor har jeg fået lavet en fotobog med alle yndlingsbillederne og små fortællinger til. Villy var så lille da vi var afsted, at han aldrig vil kunne huske så langt tilbage, men historierne og beretningerne skal nok leve videre! Især nu hvor vi har den her fine bog til at snakke ud fra.

50 % på fotobøger – oplagt her op til jul, venner!

Jeg har selvfølgelig skaffet jer en rabatkode til Picta, så I også kan få bestil jer nogle bøger hjem. Jeg laver også årligt en bog til Villy(okay, han har kun 1 indtil videre, men jeg har tænkt mig det skal være en tradition), så kan han nemlig selv kigge tilbage på hvad der er sket i hans barndom. Det er eksempelvis også en genial julegaveidé til bedsteforældrene eller måske som minde om en ferie, som vores.

Den unikke rabatkoden er “LISEOGMICHAEL18” og giver altså hele 50% på deres fotobøger. Det er i forvejen vanvittig billigt. Koden gælder til og med 31. december 2018 

Vores fotobog omkring 200 kroner, og det var altså uden den 50%. Husk blot at koden kun gælder til og med 31. december 2018, så se at komme i gang. Det kan godt være et lidt større projekt når man først kommer igang med at kigge de fyldte harddiske med søde billeder igennem! Hehe. Jeg tror faktisk jeg brugte et par hyggelige timer med smil på læben over at kigge alle de gamle billeder igennem.

Der kan kun benyttes 1 kode af gangen, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Koden, der giver fri fragt resten af årest, kan således kombineres med vores rabatkode.

Håber I kan bruge tippet her til noget – for jeg synes fotobogen holder sig indenfor et rigtig fint julegavebudget – plus det er super personligt! Held og lykke med gave-lavningen (og hey: man må også gerne give den til sig selv, som jeg gør, hehe)

// Kh Lise

Læs også

7 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  12. november 2018 at 21:17

  Hvilken skrifttype har i brugt? Og hvilken baggrundsfarve?
  TAK 🙂

  • Reply
   LiseOgMichael
   12. november 2018 at 22:05

   Hej. Teksten hedder Quickbrush og jeg tror bare baggrunden er hvid 🙂

 • Reply
  Karina
  12. november 2018 at 21:53

  Fedt.. herhjemme elsker vi også vores egne fotobøger og jeg har også lavet til min børne fra de blev først. Men har været lidt udfordret de sidste to år, da vi tager stort set alle vores billeder på vores iPhones, så derfor er lille spørgsmål…

  Har du lavet jeres fra comp. Eller smartphone..? ?

  Tak for koden ?

  • Reply
   LiseOgMichael
   12. november 2018 at 22:03

   hejsa. Jeg har lavet den på computeren 🙂

 • Reply
  Rasmus Bertelsen
  11. december 2018 at 13:15

  Kære Lise og Michael

  Om end produktet i sig selv er rigtig fint, må jeg indrømme, at jeg er blev slemt skuffet, da det viste sig, at man kun kan bestille én bog ad gangen. Så hjælper rabatkoden ikke meget, når først portoen er betalt.

  Det er både noget svineri over for kunderne og i endnu højere grad over miljøet, at tingene skal pakkes særskilt. Jeg ved godt, at I bare lægger plads til en annonce, men det er nok værd at nævne alligevel, at det er sådan, det hænger sammen.

  Venligst
  Rasmus

  • Reply
   LiseOgMichael
   11. december 2018 at 14:41

   Jeg har kun bestilt 1 fotobog og kunne på ingen måde vide dette da vi lavede blogindlægget. Det er jo ikke fordi alle vil lave flere bøger. Man kan jo så sige at det nok også meget henvender sig til folk der lave en enkelt bog.

   Desuden har jeg snakket med Picta og man kan sagtens få flere ordrer af samme bog i samme levering. Så kunne man jo evt lave den samme bog til alle oldeforældre med historier og evt billeder, så det giver mening til alle. Det ville jeg nok have gjort for at undgå ekstra porto.

   • Reply
    LiseOgMichael
    11. december 2018 at 14:42

    Måske en “året der gik”, som passer til alle, hvis man endelig vil lave flere bøger.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.