Efter vi er blevet forældre så... – Lise og Michael
Lises verden Michaels verden

Efter vi er blevet forældre så…

Okay, på vej hjem fra vores dejlige ferie mellem jul og nytår, kom Michael og jeg til at snakke lidt om ting/holdninger/vaner, vi har fået siden vi er blevet forældre, og der er garanteret mange flere end dem her, men jeg synes alligevel jeg vil dele dem. Det er et mix af Michaels og mine, mon I kan kende forskel på hvis der er hvis?

Efter vi er blevet forældre så…

 • Bliver jeg herremega misundelig på folk der flyver på ferie uden børn, og lettere irriteret når de brokker sig over et eller andet simpelt. Eksempelvis over at de ikke kan lade deres glødende telefon op. HELT ÆRLIGT, JEG HAR ET MONSTER DER KRAVLER PÅ VÆGGENE OG STJÆLER MIN TELEFON!
 • Danser vi meget mere end vi nogensinde har gjort og børnemusik kører nonstop.
 • Smager kaffen bare lige en tand bedre.
 • Synes jeg det er virkelig sent at gå i seng efter 22.00
 • Er en god nat hvis man kun er blevet vækket et par gange.
 • Finder jeg tit mig selv i LEGO-legen efter barnet sover, så man endelig kan blive færdig med tårnet. 
 • Er tidsrummet mellem 12-14 det bedste på hele dagen – vel at mærke hvis barnet sover. Hvis ikke barnet vil sove, er dette tidsrum det bedste.
 • Skal jeg pludseligt på toilettet lidt oftere
 • Er make-up en fest-ting
 • Er det ikke usædvanligt at finde snotrester på sin t-shirt
 • Er kold kaffe bare lige sagen!! (kold kaffe = cola til mor)
 • Er bad ikke noget vi gider bruge alt for meget tid på.
 • Har jeg pludselig mindre problemer med min mave, fordi jeg giver mig gooooood tid på toilettet.

Og lad os så indsamle jeres sjove “Efter jeg er blevet forældre så…” i kommentarfeltet. Det må gerne være de virkelig sjove og unikke af slagsen – men alt er velkomment! Jeg deler de bedste med jer i et blogindlæg senere.

Kh. hende der drikker enormt meget kold kaffe for tiden.

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  11. januar 2019 at 12:16

  … har jeg virkelig opdaget hvor rart et måltid er uden børn i nærheden, så nu spiser vi nogle gange aftensmad af to omgange. Først med børn, og så uden børn senere.

  … har jeg virkelig fattet, hvor glad jeg er for, IKKE at have været mor til min søster og jeg

 • Reply
  Lisa
  11. januar 2019 at 20:39

  Efter vi har fået børn (en på 7 og en på 3) skændtes vi af og til om hvem der må lave aftensmad … det betyder nemlig fred og RO i et par minutter!

 • Reply
  Rikke
  12. januar 2019 at 7:44

  Jeg elsker at slå græs… Alene tid til Mor og larmen fra maskinen holder ALLE konfliktlyde ude… ? så jeg kæmper imod at få en som kører rundt selv?

 • Reply
  CAMILLA
  12. januar 2019 at 20:27

  ..er jeg pludselig begyndt at høre “en elefant kom marcherende” i mit hoved, på løbeture, som en form for “nedtælling” for at presse mig selv (hvis jeg når til 100 elefanter har det været en god løbetur) ?

  ..hænder det af og til at jeg, midt i frokosten, kommer i tanke om at jeg vist nok ikke vaskede hænder efter bleskift MED fyld lige før ? (#enmorsBÆkendelser) (#upsAD)

 • Reply
  Simon
  25. januar 2019 at 11:08

  Jeg er blevet særdeles god til køre ud og handle mere eller mindre ligegyldige ting… Rart med en lille køretur med højt musik efterfulgt af en stille og rolig gåtur rundt i Føtex (goooood tid) 😀

  Mvh Simon

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.