Lises lille rejse // En personlig og eventyrlig rutsjebanetur – Lise og Michael
Lises verden

Lises lille rejse // En personlig og eventyrlig rutsjebanetur

Ihh, jeg har et eventyr at dele med jer. For flere måneder siden, gik det op for mig at jeg skulle søge ind på Hospitalsklovnsuddannelsen. Jeg havde fået en vink med en vognstang fra en, der havde tænkt lidt over, at jeg ville være den perfekte hospitalsklovn, og så begyndte mine tanker at køre rundt.

Jeg kunne da i det mindste lige tjekke hvornår man kun ansøge og hvad det krævede. Der stod de primært ledte efter artister og skuespillere, men de var også åbne for overraskeler. Det handler om 6-8 pladser, men jeg tænkte at jeg måtte have lige så store chancer som andre. Så jeg gjorde det. Jeg sendte en motiveret ansøgning og en præsentationsvideo.

Den 8. December fik jeg svar: jeg var gået videre! Fantastisk! Jeg stod alene hjemme hos mine forældre og hoppede og dansede. Jubii! Jeg var en af de 40 personer der var gået videre til 1. Optagelsesprøve ud af to. Den foregik 1 mdr senere i Århus, og jeg gik i forberedelsesmode. Foran en jury bestående af 6 personer (pædagoger, psykologer, hospitalsklovne og artister) skulle et nummer på 6 minutter nemlig fremvises. Sikke meget nervøsitet der voksede i min krop!

Jeg har lavet en vlog, der viser hvordan det efterfølgende er gået. Værsgo’:

Kram fra Lise <3

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Laina
  14. januar 2019 at 18:21

  Ej, hvor er det bare ærgerligt!
  Jeg kunne lige se ‘tingfinder, bygge små sjove ting, trylle små gør det selv projekter med børnene frem og bare være der for og med børnene- hospitalsklovn for mig!!

  Hvis uheldet skulle være ude, og min datter skulle have brug for et hospitalsklovn, hvilket selvfølgelig ikke sker, så ville hun få så meget energi i at kunne nørkle små lækre ting med dig!!

  Tak for at minde mig om at være modig og gå efter drømmen!!

  – Sandheden findes i klichéerne.

 • Reply
  Christina
  14. januar 2019 at 18:51

  Åhh, kæmpe kram?
  Du vil blive en perfekt hospitalsklovn, og jeg er slet ikke i tvivl om, at den drøm nok skl gå i opfyldelse i nærmeste frwmtid❤️❤️❤️

 • Reply
  Emilie Andrä
  14. januar 2019 at 20:26

  Hold kæft en skøn video! Det er simpelthen så beundringsværdigt at du deler med os. Tak for at dele selvom det er såbart og selvom livet ikke altid går den vej man håbede. Du er pisse sej og du bliver en helt igennem fantastisk hospitalsklovn. Lise du er så inspirerende og nærværende. Jeg ønsker dig og din familie alt godt.

 • Reply
  Lisbeth
  14. januar 2019 at 20:36

  “At have store drømme sikrer at små bump på vejen ikke slår dig ud af kurs”.
  Håber din drøm går i opfyldelse en gang og ellers Ja så er der en mening med det hele…

 • Reply
  Dorthe
  14. januar 2019 at 20:38

  Århhhhh du gjorde det så godt og hvor ville du være god!!!
  Kender følelsen. Søgte selv for 3 år siden og var også til første optagelsesprøve. Og kom heller ikke videre…
  Men en fed fed oplevelse rigere..
  og du gjorde det…!!!
  Desværre er uddannelse indtilvidere ikke bygget op På en måde så sundhedspersonale kan klædes på til klovneri/artist. Måske det sker en dag!!!
  Håber du når din drøm en dag ?

 • Reply
  Louise
  14. januar 2019 at 21:36

  Du bliver en fantastisk hospitalsklovn en dag. Hvad med at opsøge et par hospitalsklovne, som er kommet igennem nåleøjet og få fif af dem samt få indhentet lidt af det, de i udvalget påpegede, du mangler. Så er du klar til at søge igen snarest muligt. Det skal nok lykkes og du vil være mega sej til det. Og ja, så sejt du prøvede. Nu er du allerede tættere på at nå målet for du ved lidt om proceduren. Held og lykke!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.