Q & A // En lidt for presset Micki og snak om rådgivning – Lise og Michael
Huset i skoven

Q & A // En lidt for presset Micki og snak om rådgivning

Indeholder reklame

Så er det os igen! Vi knokler seriøst så hårdt på at få sat gang i maskineriet snart igen.

Michael har brug for et lille pusterum og pause fra hele projektet, så indtil der er styr på alt det praktiske (kontrakter til alle mand skal laves, tegningsmateriale godkendes), så har jeg, Lise, taget lidt over. Vi skal mærke efter de signaler, kroppen sender os, og efter Michael bare er blevet totalt ramt af sygdom, og hans hovede ikke kan kapere mere planlægning, så har han virkelig været sej og sagt fra. Kæmpe respekt for at han har gjort det! Det skal vi alle blive bedre til! En dag i sidste uge kom han hjem fra en køretur, og sagde “Lise, jeg har brug for en pause. Jeg har brug for din hjælp”. Han havde holdt ind til siden i sin bil med rystende ben og kvalme som sagde spar to. En kærlig reminder fra sin krop om at frasige sig lidt af ansvaret. Det er mega vigtigt, venner! At man kan det, altså! Og det er virkelig et tegn på at det at være byggeleder og have SÅ stort et ansvar, er mega sindsygt hårdt! Vi har måske startet lidt naivt ud og troet vi kunne klare meget selv, men man bliver hurtigt klogere og vi ved nu at rådgivning er nøgleordet!

Nå, men jeg bliver Michaels vikar, og det er jo det gode ved at vi er to i vores business. Og snart er der forhåbentligt styr på det hele.  Indtil da, så vil jeg komme med lidt ekstra info til jer. For nogle uger siden udkom indlægget hvor vi viste billeder frem og hold nu fast, i tog godt imod det! Vores tegninger af huset blev rost, der kom gode råd og søde kommentarer fra højre og venstre. Det var så skønt! Sto, som jo er vores særlige samarbejdspartner, fik også fordoblet sit følgerantal på instagram, og det er i sig selv jo ret sejt!

Jeg fik et spørgsmål fra en, om hvad det er Sto kan hjælpe med – udover selve levering af bæredygtige byggematerialer, så det vil jeg forsøge at forklare.

Koncentrationen var stor da vi skulle vælge vores beklædning hos Sto

Samarbejde og rådgivning

Okay, som i måske kan huske, så leverer Sto bæredygtige systemer – både lofter, gulve, beklædning og mere til. Men udover at Sto leverer løsninger, så deres selvstændige StoMestre kan udføre arbejdet,  kan de også være behjælpelige med rådgivning inden. Sto tilbyder en virkelig kyndig og relevant rådgivning inden for alle byggeriets faser. Det betyder at Sto’s fagfolk kan hjælpe med indikationer for energiberegninger, u-værdier (ja, nu bliver det teknisk. Alle disse ting har vi lært mega meget om) og rådgivning ifht. forskellige designmuligheder. Jeg er lige for tiden i daglig i dialog med Sto og alle andre parter af byggeriet for at sikre mig at alle detaljer stemmer overens med tegningerne og energirammen – eksempelvis skal der være helt tjek på isoleringen, som Sto står for. De hjælper os med at finde de perfekte løsninger.  Ja, og som i så i vores tidligere indlæg, så hjælper de også med at visualisere projektet, så man på realistisk vis, kan at se, hvordan huset vil komme til at se ud.

Tidligt i forløbet, besøgte vi Sto Centeret i Hvidovre hele to gange, for at se hvilke forskellige systemer, de havde. Vi så et hav af fliser, forskellige typer puds og som I måske kan huske, så fandt vi også lige præcis den beklædning, vi gerne ville have. Det var et rigtig stort øjeblik at modtage visualiseringerne. Vi modtog dem både i trykt format og pr mail, og begge dele er faktisk ret fedt. Vi har haft den trykte udgave med ud til stort set alle vi kender, for der er noget særligt ved at vise det frem på papir!

Hvis du kunne tænke dig at snakke med en af deres dygtige rådgivere i den danske afdeling, så kan du tjekke listen her. Du kan også tjekke hvilke StoMestre der findes nær dig.

Nå, men der kom selvfølgelig også mange andre spørgsmål

Ja, selvfølgelig kom der også en masse spørgsmål, som vi har brugt i en vaskeægte Q & A. Jeg smider den ind her, og så håber jeg I vil se den. Vi endte med at fjolle en smule, og det var svære og svære at koncentrere sig – haha, men videoen blev fin! Se den her og får svar på de 10-15 mest stilne spørgsmål angående vores byggeri:

Drømmer du om at bygge selv? Kunne du finde på at vælge et bæredygtigt alternativ – som eksempelsvis Sto? Tak fordi I kiggede med endnu en gang. Vi opdaterer snart igen – forhåbentligt med nyheden om at byggeriet igen er igang. // Lise og Michael

Ps: Følg Sto her.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.