Kære dagbog no. 3 // blogindlæg fra August 2011 – Lise og Michael
Lises verden

Kære dagbog no. 3 // blogindlæg fra August 2011

Kære alle jer. Jeg vil fortsætte min Kære Dagbog-føljeton(hvis du ikke har læst mine dagbogs-indlæg, kan du finde dem her, her), men mine dagbøger er pakket langt væk og ligger gemt i en container pt. Jeg fik dog en idé! Jeg har nemlig skrevet blog siden 2008 eller sådan noget i den stil, og jeg har gemt alle indlæg på en lukket blog. Jeg fik lyst til at kigge i dem i går, og jeg har fundet nogle forskellige jeg gerne vil dele med jer. Det er jo også en slags virtuel dagbog!

Det første indlæg jeg vil dele, er et outfit-indlæg, jeg har lavet i 2011. Jeg skrev som om, jeg havde en hel masse læsere, men i virkeligheden havde jeg nok en håndfuld. Jeg har gået i genbrugstøj i en del år efterhånden, og det her er ikke staten. Nej, på dette tidspunkt, tror jeg faktisk jeg har gået i genbrugstøj i et par år. Men kig alligevel med i det her tilbageblik, som er fra da jeg gik i 2.g og næsten lige var blevet kærester med Michael…


// skjorte ; monki // pullover vest ; genbrug // shorts ; pieces (homemade) // sko ; vagabond //

Det er efterår og jeg er begyndt at eksperimentere med mit tøj. Synes tit man kan komme til at gå med det samme, så jeg prøver en masse forskellige sæt tøj af. Sammensætningen af noget gammelt og noget nyt kan tit være vejen frem. Jeg synes det er mega fedt at kunne bruge noget af sit gamle slidt tøj og gøre det nyt, ved at sammensætte det på en ny måde. Desuden begynder 2.g i morgen, så skal også have fundet frem til, hvilket tøj jeg vil have på dér. I dag har jeg en gammel sort skjorte på og en pullover vest, jeg har købt i gennern’ for sølle 20kr. De sandfarvede shorts var et par bukser, som jeg fik af Lotte, der lige har fået en tur med saksen. Undskyld de dårlige billeder, der kommer nok flere  billeder lidt senere.

Nåååå jo, så har jeg også fået nye sko. Er de ikke læks?

Beklager det underlige ansigtsudtryk og slikhår – var lige kommet ud fra badet. Ved godt det ikke er for kønt.

Håber I hygger jer!

kys


Ja, jeg var i 2011 ikke nær så selvsikker som i dag. Men jeg var et skridt på vejen, selvom mange af mine hobbyer, musiksmag og tøjstil stadig blev holdt lidt i det skjulte. Men jeg var på vej!

Vil i læse flere blogindlæg fra teenage-Lise?

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.