Kæredagbog 4 // Vi skal flytte hjemmefra! – Lise og Michael
Lises verden

Kæredagbog 4 // Vi skal flytte hjemmefra!

Hej alle. Hvis I ikke har læst mine tidligere dagbogserindringer, så kan du her finde del 1, 2 og 3. Denne gang er vi tilbage til januar 2012. Vi havde netop fået alt hvad vi ønskede os i julegave, og ja, det taler vidst for sig selv. Haha. Jeg var 17 år gammel og boede hos Michaels forældre, da det for mig gav bedst mening dengang. Vi boede hos hans forældre i et halvt år indtil jeg fyldte 18 og vi flyttede hjemmefra.

Jeg havde set en seddel på gymnasiet, hvor et ældre ægtepar søgte beboere til deres to ledige værelser i deres lejlighed. Vi kontaktede dem og endte me at få Karen og Karsten i 50’erne som roommates. Det var så fedt – og en tryg måde at flytte hjemmefra på. De var ikke hjemme i weekenderne, da de havde et hus på Mors og eftersom vi var de første, der flyttede hjemmefra, så der blev holdt en del abefest i den lejlighed.

Karen og Karsten var de første der introducerede os for teaktræ, da de havde en stor skænk stående i entréen. Nå, lad mig dele mit blogindlæg:


Så er vi ved at være klar til at invitere en hel flok til middag, når vi flytter ind. Vi kan servere hovedret og dessert på vores smukke sorte firkantede tallerkner, vi kan spise hovedret med alt vores fine bestik og dessert med mine nye søde skeer. Vi kan også drikke rødvin fra de rødvinsglas min mor har foræret mig, vand og drinks af de andre glas osv. Der mangler dog gryder og pander, men vi har ildfastefade, så mon ikke det lige går. Glæder mig som et lille barn og tanken om, at vi måske skal i gang med at gøre i stand her i ugen, gør mig hel varm. Vi har kigget på noget fototapet, som vi har forelsket os i (jeg ved ikke om det er mest mig, men jeg er jo også pigen altså..) Det er et verdensatlas, der fylder en hel væg og jeg synes det er sååååååå sejt og så er det endda ikke så dyrt – i kan finde der her. Smid endelig en kommentar om hvad I synes. Kryds jeres fingre for at det kommer til at gå, som det skal! Har ventet i 5 måneder nu, så mon ikke det er på tide, vi får noget held?

Håber I nyder den første dag i vinterferien – hvis I altså er så heldige.

Knus

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.