Valentinskærlighed til mine Y-profiler // Og hvordan IG påføre influenter smerte! – Lise og Michael
Lises verden

Valentinskærlighed til mine Y-profiler // Og hvordan IG påføre influenter smerte!

Okay.. Lad os snakke om noget, som garanteret alle dem, der ikke har en stor instagram er fuldstændige ligeglade med. INSTAGRAMS SLETNING AF SPØRGELSES-PROFILER. Okay, det bliver ganske kort. I promise, for ærligt – det er jo mega ligegyldigt og mega pisseirriterende på samme tid. Jeg tænker også alle snakker om det og man begynder at tænke “STOP!”

Men helt ærligt, tænk lige engang på alle dem, der har smidt penge efter købte følgere. Det må jo være crazy-træls, at de lige bliver fjernet med et klik igen. Jeg kan da godt forstå det er supernederen. Det er måske lidt lige som at købe en varer, der ender med at blive kaldt tilbage. Bortset fra du her ikke får dine penge retur.

Nå, men når det så er sagt, så mistede jeg altså også lidt. Omkring 1200 følgere, der primært kom fra Arabien. De hed typisk navne som Ali321 eller ZigMan387 og de havde som regel mellem 0 og 0 billeder på deres profiler og fulgte i snit 1-2000 mere end der fulgte dem. Jeg tænker – hvordan søren er de personer blevet pillet fra? Inaktivitet på min profil eller har Instagram sådan et team der sidder non-stop og søger fake-profiler? Ja, min hjerne vil nok sige til mig at det er noget der sker helt automatisk og teknisk, men min fantasi elsker at løbe løbsk. Jeg ser en slags taskforce enhed, der har gul briller og kedeldragte på.   Et ægte insta-police. Nå, det er måske bare mig.

Hvad hvis Ali321 virkelig nød og følge med på min lille danske instagram med 90% kvindlige danske følgere? Er det så en slags diskrimination? Eller er det bare okay? Hvad der er endnu mere mærkeligt, er at jeg i nat pludseligt har 1200 nye følger igen. Det er skisma skørt! OG jeg ved jeg ikke er den eneste der synes det er irri. Men sådan en stor sorg, må os influenter bare finde os i at blive påført. Det er på højde med MeToo… Er der en fagforening for influenter, jeg kan kontakte? Selvom alle ved at følgere = niceness og popularitet, så må jeg bare finde mig i at Instagram ikke altid vil mig godt.

Nå, nu vil jeg altså ikke tale mere om det pjat. I stedet vil jeg sprede lidt kærlighed til nogle, jeg nyder at følge. Det er vel Valentines Day, for søren! Jeg følger omkring 1000 og der er altså ikke særlig mange af dem, der har købt likes af mig. Det er interessebaseret, det meste. Bevares, der er selvfølgelig nogle jeg kun følger, fordi jeg ikke kunne lade være med at deltage i en eller anden tosset konkurrence!

Hvis I ikke lige føler for at kigge alle mine 1000 fulgte igennem, så kommer der lige her 9-10 kærlige kys i retningen af seje profiler! Dem vil jeg dele med jer.

 

Kærlighed til ægte instagramprofiler UDEN betaling!

_FrenchFeeling_‘s er den første i rækken. Det er sødeste FrkBjerke der har startet en ny profil, hvor man kan komme med på rejsen fra det hyggelige Jylland til det charmerende FRANKRIG! De er nemlig en familie på 5 der rykker alle rødder op for at flytte ind i det fineste hus. Det burde i følge med i! Her sker der det magiske, jeg elsker når man er på IG – man bliver taget ind i et personligt space – på begge profiler!

Nummer to der fortjener lidt valentines love er Ditteblog. Hun er en af ikke særlig mange bloggere, jeg i virkeligheden følger med hos. Det er så hyggeligt – og det bedste er at hun er gravid. Det betyder at der meget snart vil være masser af babyspam, and god knows: det er noget jeg ka’ li!  Hvis du er til en virkelig sød personlighed, blog og fin indretning, så kan jeg klart anbefale at tune ind på Dittes IG og følge med!

Så går vi videre til Camilla og Johanne der sammen har startet Kvindekollektivet på IG. Ved faktisk ikke hvordan jeg fandt ind på profilen. Der var ikke særlig mange følgere dengang, men profilen har faktisk rundet 1000. Jeg spår og håber de må vokse, for de giver noget rigtig fint, råt for usødet til instagrams polerede sider. Endda på sådan en cool og laid back måde. I sidste uge havde de eksempelvis en LIVE hvor de snakkede om et med at gå i swingerclub. Så sejt at høre om forskellige livsstile og åbenhed omkring de her ting. Derfor følger jeg med! Det er åbent, ærligt og så kommer der lidt anderledes temaer op i ny og næ.

Så er det SabinaKjemptrup‘s tur til en kæmpe krammer i min virtuelle verden. Har været så heldig at give hende en krammer i virkeligheden også, da hende og resten af familien dukkede op til Børnebygger-Releaseparty. Sabina har to herresøde drenge. Bastian på 4 med krudt i måsen og fighteren Felix på 2 år. Felix er født med hydrocephalus, som giver ham væske på hjernen. Derudover blev den søde lille dreng uheldigvis også ramt af nyresvigt. Felix kæmper en sej kamp, og vi får lov til at komme med bag skærmene på IG. Det er ærligt, barsk – men også bare så dejligt livsbekræftigende!

Så skifter vi boldgade. SimoneJespersen er nemlig en af de absolut sødeste nordjyder, jeg følger på IG! Mine favorit minder fra mine mange timers story-stalking, er når det, en gang i mellem, går galt, og hun eksempelvis spilder mælk ud over hele bordet i jagten efter den perfekte story, eller når alt falder ud af fryseren, i det øjeblik hun skal vise sine nye fine kreationer. Hos Simone kan man blive inspireret til at fravælge kødet engang i mellem. Hun er nemlig veganer og kommer med lækkert mad-inspiration kombineret med en sød personlighed! Valentine-køz herfra!

Så kommer vi til to-på-en-gang. Smart ikke? To tossede kage-tøzer. Dejlige og søde. På hver der jyske og københavnske måde. Kan lide begge dele! I ved hvem der er, ikke? Ditte Julie og Liv Martine. Vupti! Følg dem, for jeg synes de er så skide dygtige at jeg nogle gange misunder dem! Men jeg misunder dem ikke mere end jeg synes om dem! Og det er meget, bare roligt. Altså at jeg synes om dem! Både hver for sig og i en cocktail blandet med lidt for meget vin.

Og nu vi alligevel taler om vin. Nutidensmor ved jeg elsker vin – gør de fleste nutidige mødre ikke det? Er det i virkeligheden ikke bare en must til forældre generelt? Og hvis man så ikke er til vin, ja så erstatter man det vel bare med andet usundt, der kan få ens tanker lidt væk fra familielivet i ny og næ. Nå, men hende her, hun er også en af favoritterne. Hun er sød, pæn, lækker, dejlig, sjov og skøn. Og så er hun også nuttet. Og fjollet. Seriøs til tider, hvilket måske er lidt mere sjældent, men that I like! Hende må i følge, hvis i ikke i forvejen gør det.

NEXT! Hun er en dame – eller pige, måske – fuld af løjer. Det ved jeg, men jeg holder lige kortene lidt tæt på kroppen, for man ved aldrig hvad denne dame gemmer af saftige sager om mig. Men derfor skal hun ikke snydes for lidt Valentine-love. Hun hedder MetteHelena og har generelt god smag. Både når det handler om humor, vin, mænd og indretning. Hun er 100% sjovere i virkeligheden og det siger altså ret meget, taget i betragtning af hvor sjov hun er på IG. Derfor: FØLG OG LIKE AMOK!

Sidst men også bedst! I ved, man skal gemme det bedste til sidst. Det har jeg gjort. Det er nemlig ingen ringere end min egen klon. Næsten. Min søster. SofieVandborg. Gid hun lagde mere op med sig selv, men jeg klager nu ikke. For 80% af de ting hun deler, indeholder mine to nevøer, som jeg forguder og elsker himmelhøjt. De kommer med sjove ankedoter og kærlige børne-finurligheder og jeg er den mest trofaste følger hun har. Klik ind og følg hende på Sofievandborg, for jeg har lovet hende at hun en dag kommer op på 10.000 følgere. Tilgengæld har hun lovet mig at blive bedre til at redigere sine billeder. Haha. Ej, det pjat. Her er altså en jeg elsker i virkeligheden, my one and only SØSTER!

Det var sådan set alt mit valentine-love for i dag. Håber I kunne lide det. Kram fra mig og pas godt på dig selv! // Lise

Læs også

Én kommentar

  • Reply
    Venterpaavinblog
    14. februar 2019 at 15:12

    Juhu, elsker linklove – derfor har vi også en blogroll med favoritter hos os ??! Dejlige frøkner, lige der.

    – A

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.