Genbrugsbyggerne // Et nyt indretningskoncept! – Lise og Michael
Genbrugsbyggerne

Genbrugsbyggerne // Et nyt indretningskoncept!

 


 

Vi har alle vores kældre, garager, ekstraværelser og depotrum fulde af fine ting og sager, vi ikke bruger. Samtidig får vi heller ikke givet det videre eller solgt det, fordi vi enten ikke har tiden eller ikke har haft muligheden.  Jeg har startet et koncept, som jeg kalder “genbrugsbyggerne”, efter jeg i forrige uge mærkede den massive tilstrømning af hjælpsomme følgere i forbindelse med en indretningopgave.

Jeg tilbyder min indretnings – og planlægningskundskaber og bruger mit store netværk til at hjælpe Jer, der har mistet overblikket over indretningen derhjemme.  Med hjælp fra min dygtige mand, genbruger og istandsætter vi, hvad du i forvejen har, men jeg vil også bruge en del tid på at finde ting, hos genbrugsbyggernes følgere, som gerne vil give tingene videre.

Det er altså en cirkel af hjælpsomme mennesker, som gerne vil gøre noget godt for andre, og passe på miljøet samtidig.

Selvom det kunne være fedt at tilbyde den her service gratis, så skal der altså involveres penge, så det kan løbe rundt for mig. Alt efter projektet størrelse og omfang, vil jeg komme med et godt tilbud for mig arbejdstid, men planen er at vi skal holde budgettet så meget nede, at alle kan være med! Det kan vi gøre fordi vi løfter i flok og får hjælp af netværkets gavmildhed.

Du får en dejlig og god følelse ved at give noget videre – og vi hjælper med indretningen på bedst mulig vis.

De forskellige cases og projekter, der dukker op, afhænger af dem, der har brug for vores hjælpende hånd. Vi deler processen med jer, hvis der bliver givet tilladelse, og vi vil på en specifik instagramkonto tage jer med på rejsen, så I kan se jeres ting få nyt liv, hos en der har behov for hjælpen.

Har du et rum, du ikke kan overskue? Kan du godt bruge vores hjælp. Så send en forespørgsel på genbrugsbyggerne@gmail.com og vi vil forsøge at give dig et virkelig godt tilbud på vores hjælp.

Kh. Lise

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.