Genbrugsbyggerne // Hos Natascha – Lise og Michael
Genbrugsbyggerne

Genbrugsbyggerne // Hos Natascha

Hej kære følgere. 

Så har skønne Amalie, fået klippet lidt film til jer på hendes kanal! Vi var nemlig sammen forbi Natascha for at hjælpe hende med at få omrokeret og indrettet sig ordenligt. Det var virkelig hyggeligt og første afsnit er altså klar til jer her:

Om at hjælpe andre // Genbrugsbyggerne

Det her med at rykke ud til folk, er noget vi rigtig gerne vil gøre endnu mere af. Vi har før lavet “Nybyggerne Rykker Ud” og der lavede vi 10 fine rum. Så fed en følelse at bruge sine evner og hjælpe andre. Efter en hel masse henvendelser om at bestille os til at komme ud og hjælpe, og efter jeg oplevede den massive tilstrømning af hjælp, da Amalie og Sofie og jeg blev enige om at give Natascha en hjælpende hånd, besluttede jeg mig for at oprette GenbrugsbyggerneDet projekt kan følges på instagram her. Konceptet er ret enkelt: man kan hyre vores hjælp, og så inddrager vi vores netværk i jagten på fede sager til projekterne. Alt imens inspirerer vi løs, så følgerne på instagram kan kigge med og få gode idéer!

Sofie, Amalie og jeg hev et par dage ud af kalenderen og kørte til Gedser. Det var vel lidt en tester for at se om konceptet ville virke, og det gjorde det! I var nemlig super mange, der skrev til os med forskellige ting og sager, i enten ville sælge eller give væk. På den måde fik vi indsamlet en hel masse og vi nåede at kigge på hele fire rum, hos Natascha. For mig er det mega vigtigt at inddrage vedkommende, som skal have hjælp. Det er trods alt deres hjem og jeg har ikke nogen intentioner om at bryde ind i andre space og gøre det, for dem, helt upersonligt. Min intention er at hjælpe og støtte op om de drømme og tanker, der allerede eksisterer. Og så måske hjælpe med den røde tråd. Resultateterne af rummene kan I se i næste afsnit.

Hvis du er interesseret i at læse mere om Genbrugsbyggerne-konceptet, så hop ind og læs mere her.

Hvis I har lyst til at se den næste video, så klik ind og tryk subsribe på Amalies youtubekanal. Jeg ved hun har anden video klar til i næste uge. // Lise

Ps: Tusinde tak til min gode søster, der var med på min skøre idé og til seje Amalie for også at hjælpe til <3

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.