Genbrugsbyggerne // På besøg hos Natascha 2 – Lise og Michael
Genbrugsbyggerne

Genbrugsbyggerne // På besøg hos Natascha 2

Hej venner.

Så blev det tid til afsnit to af Genbrugsbyggerne hos Natascha Ellen. Søde Amalie har været så sød at klippe nogle fantastisk fine videoer sammen, og hvis du ikke har set første afsnit, kan du klikke ind på tidligere indlæg her.  Vi havde to dage til at hjælpe Natascha med at få lidt styr på boligen. Med tre små unger, var det ikke altid det, der bliver prioriteret højest – og derfor har vi tilbudt vores hjælp.

Se videoen her:

Det blev så godt!

Så lige ungernes reaktioner. Novas helt i chok og Lia i hopla! Så sødt. Det er virkelig dét, der gør hele arbejdet værd. Og så mærke den fornyede energi hos Natascha, som har  fået genstartet sit hjem og gjort hverdagen lidt mere overskuelig. Kæmpe tusind tak for at I har tilbudt og solgt os ting til det her projekt. Det er så fedt at vi sammen har løftet opgaven. Som Amalie siger, så er det her koncept noget, hvor vi alle kan hjælpe “bare en lille smule” og på den måde bliver det bare mega fedt! Og så håber jeg Nataschas far lige hænger det gardin op igen. Hovsa. Sådan sker det engang i mellem. 😉

Hvis du har et eller flere rum, du ikke kan overskue, så skriv endelig til os på @genbrugsbyggerne, så vil vi inddrage vores netværk og komme med et knaldgodt tilbud på vores hjælp. Vi har flere forskellige muligheder, så hold dig ikke tilbage med at spørge. Vi hjælper hvis vi kan. <3

Tak til Amalie for opturs-videoer, til Sofie for god hjælp og til Natacha for at lukke os ind i hendes hjem. Tjek billederne herunder, hvis du har lyst.

Hvis du er interesseret i at læse mere om Genbrugsbyggerne-konceptet, så hop ind og læs mere her.

Kh. Lise og co.

 


Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.