Jeg skal på turné!! // Danmark For Målene – Lise og Michael
Lises verden

Jeg skal på turné!! // Danmark For Målene

Så for Søren, nu skal jeg fortælle jer noget, jeg har glædet mig til! Jeg skal nemlig på intet mindre end en danmarks turné! Jeg er så vanvittig stolt af det og nu skal I høre hvorfor:

En vanvittig samarbejdspartner..

Okay, jeg har garanteret glædet jer med mange samarbejder i mine år som ægte influent, men det her må være et af dem, jeg er allermest stolt af. Jeg blev nemlig kontaktet af en virksomhed, som laver en kampagne for intet mindre end FN. Ikke sådan en kampagne, som jeg plejer – over det store internet, nej et samarbejde ude i den virkelige verden.

Jeg skal i løbet af maj og juni nemlig besøge…. Hold fast…. HELE 48 byer rundt i landet, hvor jeg skal holde et oplæg om genbrug i alle livets facetter. FN har nemlig 19 verdensmål og de har en mission om at få gjort det til hverdagsmål i stedet. Det vil jeg gerne hjælpe med! For et af deres verdensmål er GEBNRUG og CIRUKULÆR ØKONOMI, og her kommer jeg ind i billedet.

Hvor kan du se mit oplæg og hvornår?

Jo, sagen er den, at jeg bliver udstyret med min helt egen tourbus og manager. (Hold lige en pause her: HVOR SEJT ER DET IKKE LIGE? JEG ER JO EN ROCKSTJERNE!) Nå, nu mere professionel igen. Min tourbus, manager og jeg kører hver fredag og lørdag i maj og juni rundt til forskellige byer, hvor der er stillet markeder op – og her skal jeg så lyn-performe så alle jer derude, kan blive inspireret til at vælge genbrugsløsninger – både ifht designermøbler, DIY-projekter, børne-grej, mode og tøj. Jeg har mine bedste tips og tricks med og er klar til at give jer al den inspiration, jeg kan. Det bliver kanon!

Hermed kommer lige en liste over de steder, du kan se mig, så tag et kig på den og se om du kan finde en by i nærheden af dig! Det er gratis og det er fedt. Der kommer også andre spændende indslag og stande at kigge på, så du kan godt forberede dig på gode inputs! Jeg skal nok komme med konkret info om hvor og hvornår, så snart jeg ved det. Men helt ærligt – hvor sejt er det ikke lige? Møs Lise

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  2. april 2019 at 10:11

  Nu står der Ikast/Brande.. men er det så Ikast eller Brande? ?

 • Reply
  Trine
  2. april 2019 at 11:35

  Hej Lise. Er der datoer på byerne?❤️

  • Reply
   Trine
   2. april 2019 at 21:30

   Har læst nu at du nok skal give lyd, når du kender datoerne.

 • Reply
  Anna
  2. april 2019 at 11:55

  Hvordan kan Danmarks 3. største by ikke være i blandt? ? Odense bliver så ofte glemt ??

  • Reply
   Sissel
   2. april 2019 at 21:01

   Hej Anna. Jeg tror selv kommunerne har valgt om de vil indgå i samarbejdet med Global Gouls Tour (og dermed støtte projektet). Det har Odense Kommune nok takket nej til ??‍♀️
   Spændende projekt Lise ??

 • Reply
  Ida
  2. april 2019 at 18:55

  Ingen Aalborg 🙁

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.