Et tip fra os! // 3Byggetilbud.dk – Lise og Michael
Huset i skoven

Et tip fra os! // 3Byggetilbud.dk

Reklame

Okay venner. Der kommer her et blogindlæg i byggehøjde, for vi er jo som bekendt midt en i virkelig sjov proces, som vi jo rigtig gerne vil dele med jer.

En ting vi gør en del, er at indhente tilbud på alverdens forskellige opgaver – for det er jo som bekendt mega vigtigt at man i en byggeproces er klar over, at priserne kan svinge en hel del. Da vi ledte efter en entreprenør til vores projekt, fik vi priser på den samme opgave fra 700.000-1.000.000 kroner. Der var virkelig stor forskel og det viste sig at være virkelig gavnligt at undersøge lidt forskellige tilbud. Det har vi brugt enormt meget tid på!

En smart måde, at indhente tilbud!

Efter at have bruge 3Byggetilbud.dk en håndfuld gange, besluttede jeg mig for lige at kontakte skaberne bag, for at høre om vi ikke skulle lave et lille samarbejde. For os er det oplagt at reklamere for noget, vi i forvejen bruger og synes rigtig godt om. Så da 3Byggetilbud.dk var med på vores idé, var vi mega glade!

Vi skal nemlig have jer med på rejsen mod at finde en knald-dygtig murer til at hjælpe os med vores badeværelser! Vi er gør-det-selv-mennesker med stor G, men vi har også respekt for godt håndværk. Derfor søger vi gennem 3Byggetilbud.dk en flittig murer, der har lyst til at have os med undervejs i processen, så vi sammen kan lave et par geniale badeværelser! Det er i øvrigt en måde måske at spare lidt penge på, hvis man altså tilbyder sin egen hjælp til noget af det tunge arbejde. Sådan kan man også lige lure nogle tricks, så ens evner bliver en smule bedre.

Nå, hvordan virker 3ByggeTilbud.dk så?

Konceptet bag 3Byggetilbud.dk ligger næsten i deres navn. I gennem deres site, kan du ganske gratis få 3 uforpligtende tilbud på udførelse af din opgave. Holdet bag laver research arbejdet for dig og kommer med deres bud på de tre bedste entreprenører/håndværkere til at udføre din arbejdsopgave. På den måde er det nemt for dig at finde dygtige og pålidelige håndværkere.Står man med et byggeprojekt eller renoveringsopgave kan det være svært at overskue, hvem der kan udføre arbejdet og til hvilken pris. Og det er netop kernen i 3Byggetilbud.dk’s koncept at udvælge de rigtige håndværkere til de rigtige priser. Så snart du har indsendt din opgave, vil du få et opkald fra holdet bag 3byggetilbud.dk, som vil forventningsafstemme og sikre sig at alle er enige i, hvad det handler om.

Vi har selv været inde og skrive vores opgave og det ser sådan her ud:

En ekstra ting der er virkelig cool ved 3Byggetilbud.dk, er at de stiller en entreprisegaranti, der sikre os, brugere, mod håndværker-konkurser og dårligt arbejde. Hvis der,  skulle opstå nogle håndværksmæssige fejl eller mangler ved arbejdet så er man, som privatperson, faktisk sikret for op til 35.000 kroner med den garanti. Entreprisegarantien dækker faktisk også, hvis virksomheden går konkurs og arbejdet ikke bliver udført. Du kan læse mere om garantien her.

Jeg tænker at opdatere igen om et par uger, når vi har fået forskellige tilbud og valgt en murer. Hvis du gerne vil se hvilke fliser vi skal have, kan du læse det idet tidligere blogindlæg her. Ville det være spændende for jer at følge med i den proces også?

Tak fordi du atter læste med her på bloggen. Vi håber du kan bruge det til noget! Kendte du i øvrigt til 3Byggetilbud.dk før? Hvis ja – kan du, lige som os, også anbefale det? // Lise

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.