3byggetilbud.dk // Vi søger murer! – Lise og Michael
Huset i skoven

3byggetilbud.dk // Vi søger murer!

Hej igen, alle venner.

Nu er det tid til en lille opdatering siden vi for nogle uger siden søgte en murer gennem 3byggetilbud.dk!

Men til jer der ikke læste med sidst, vil jeg kørt fortælle lidt om konceptet bag . Hvis du som os er i gang med et projekt, så kan du gennem sitet søge efter håndværkere til at løse din opgave. Så kommer folkene bag  med en række forslag, som kan leve op til de forventninger, du har. Herefter kan du selv gå yderligere dialog med de forskellige håndværkere for til sidst at vælge det, der passer dig bedst. Det er mega smart!

Vi har i vores proces lært, at det er hammervigtigt at indhente flere tilbud, så man ved hvordan priserne ligger og i hvilke tilbud, du er bedst dækket ind. Det kan hurtigt vise sig at der er nogle ting, der indgår i nogle tilbud og ikke i andre, – og derfor er det vigtigt lige at sætte sig ned og sikre sig at alt det nødvendige er med.

Til den del, er 3byggetilbud.dks folk gode til lige at ringe en op inden der indhentes tilbud, så man lige får forventningsafstemme. I vores tilfælde har vi denne gang søgt murere til at hjælpe os med vores badeværelser.

De forskellige materialer vi i huset hovedsageligt bruger. Der mangler dog lige Stos beklædning ✨

Vi har været i direkte dialog med et par stykker, hvor især den ene virker interessant for os. Han var nemlig med på idéen om at lade os arbejde med, og hans eget forslag var, at han komme og hjalp, men så snart han kunne se, at vi kunne lave samme stykke arbejde, så ville han tage hjem og på den måde ikke bruge for mange unødvendige timer hos os. En virkelig fin løsning, som vi arbejder på at få på plads!

Vi skal lave badeværelser omkring uge 30 og det bliver en af de processer, jeg glæder mig mest til! Det bliver de vildeste rum, med de fedeste fliser og lækre detaljer.

Hvis du er midt i et byggeprojekt, så vil jeg helt sikkert anbefale dig at bruge 3byggetilbud.dk til at udvide horisonterne en smule og få tilbud fra endnu flere dygtige fagfolk.

Som jeg nævnte sidst – så får du også entreprisegaranti med i købet, når du bruger de håndværkere, de har anbefalet. Dvs. Hvis din håndværker derigennem går konkurs eller laver dårligt arbejde, så har du entreprisegarantien at støtte dig op af. Læs mere om den her.

Vi glæder os vildt meget til at dele forløbet med badeværelset med jer her på bloggen, på Instagram og senere i vores tv-program.

Vi skrives ved! // Lise og Michaels

 

Læs også

Én kommentar

 • Reply
  AliceMT
  17. maj 2019 at 1:03

  Håber i har mere held end de to gange vi har forsøgt at bruge 3byggetilbud.dk.

  1. gang: spartling og filt af 2 værelser. Fik 3 håndværker forslag – en over 290 km væk (!!) som ikke kunne opfylde de krav vi havde pga afstand. En kom ikke og så på rummene som aftalt og den 3. vendte aldrig tilbage.
  Vi fandt selv en maler 🙂

  2. Forsøg:
  Væltning af væg og isætning af bærende bjælke. Murer søges.
  3 byggetilbud kunne ikke finde 3 murere der ville se på opgaven fordi de ikke havde aftaler med nogen i vores område (trekantsområdet). (Murere er svære at få ud for tiden pga mangel på dem. Speciel når der som hos os er tale om opgave på under 30.000 kr).
  Det ene forslag vi fik forsøgte vi at kontakte uden held – og heldigt nok – for 5 dage senere kunne vi læse firma var gået konkurs.

  Absolut ikke nogen succes 🙂

  Spændt på at høre om i finder en.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.