Danmark For Målene // Kom og se mig! – Lise og Michael
Lises verden

Danmark For Målene // Kom og se mig!

Nu er det nu! Jeg skal på tour. Min tourbus er landet og jeg er bare max klar til at komme ud og snakke med en masse skønne mennesker rundt i det ganske danske land. Det bliver så fedt. Tjek lige en alt for nice bus, jeg skal turnere rundt i:

OMG OMG OMG, det er altså vildt! Jeg er i fuld sving med at få indrettet den. Heldigvis er Michael en lige så stor del af det, som jeg her i planlægningsdelen. Han er så god til at hjælpe mig med at få lave et fint foredrag og få bussen til at spille max! Jeg skal over 6 weekender besøge 48 byer og holde et oplæg i de forskellige byer. Jeg har en manager, der kører bussen fra by til by. Der vil i forvejen være stillet nogle spændende, lærerige stande op på pladserne, hvor du kan lære om genbrug og cirkulær økonomi.

Nu kommer der en kæmpe lang liste til jer. For jeg har brugt lidt tid på at finde præcise tidpunkter og steder, hvor i ganske gratis kan kigge forbi og høre mit lille oplæg om genbrug, recycling og cirkulær økonomi.

Kom og mød mig her:

(Tryk på linket for at se den præcise adresse)

3. Maj 2019:

4. Maj 2019:

10. Maj 2019

11. Maj 2019

16. Maj 2019

18. Maj 2019

24. Maj 2019

25. Maj 2019

31. Maj 2019

1. Juni 2019

7. Juni 2019

8. Juni 2019

 • 10.00 i Ringkøbing
 • 11.30 i Holstebro
 • 12.30 i Skive
 • 13.30 i Løgstør

Det er Danmark For Målene, og hele holdet bag glæder sig enormt meget til at komme igang! Som I kan se er vi i RIGTIG mange byer på samme tid, og det betyder at holdet bag virkelig er seje til at få tingene koordineret! Jeg glæder mig helt vildt og er spændt på hvor træt jeg mon er efter første weekend. Hihi. Men det bliver fedt uanset hvad!

Det bliver inspirerende og spændende – og udover mig, kan du også blive klogere på Dansk Retursystem, P. Olesen & Sønner A/S, Nordea Invest, BKI – Brasil Kaffe Import og IVECO, som alle støtter verdensmålene. Vi vil alle sammen sammen med “Danmark for Målene” give inspiration til, hvordan vi som borgere også kan støtte verdensmålene. Vi håber at vi sammen kan inspirere alle til en mere bæredygtig hverdag!

Jeg tænker, at jeg løbende får opdateret hvor i kan finde mig, men her får i altså alt på en gang, så I kan få det noteret i kalenderen, hvis I gerne vil kigge forbi og sige hej. // Lise

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Kristina Bülow
  24. april 2019 at 21:49

  Hvad er adressen på det i Støvring? Når man trykker på det kommer man ind hvor der står om Viborg

  • Reply
   LiseOgMichael
   24. april 2019 at 21:57

   Så skulle det rigtige link gerne være kommet ind 🙂

 • Reply
  Charlotte Thiesen
  24. april 2019 at 22:15

  Linket til Roskilde sender en til begivenheden for Esbjerg og kan ikke selv finde det for Roskilde 🙁 Vil jo gerne komme og høre med!

 • Reply
  Nicole
  25. april 2019 at 5:48

  Spændende projekt. Men det var godt nok ikke mange minutter du kan være hvert sted.

  • Reply
   LiseOgMichael
   29. april 2019 at 20:54

   præcis 27 min 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.