1. Opdatering // Dumme mave, hormoner og alt det der – Lise og Michael
Lises verden

1. Opdatering // Dumme mave, hormoner og alt det der

Indeholder reklamelink

Hej Kære jer.

Jeg næste for noget tid siden, at jeg skulle begynde et forløb hos Health Mentor, Chloe fra Curra Me. Jeg har glædet mig helt vildt til at komme i gang, og nu er det altså nu!

Jeg har fået lavet en urinprøve, som skulle kunne fortælle hvordan min celler i kroppen har det. Det er helt vildt faktisk. Jeg havde en online facetime samtale med Chloe, hvor hun fortalte mig lidt om resultaterne. Jeg var faktisk mundlam. Det var ret vildt at se, hvordan ens celler har det og hvordan de arbejder inde i min krop.

Der var tydelige tegn på rigtig mange af forskellige symptomer, jeg har kunne forklare. Det er virkelig en videnskab i sig selv, men et laboratorie i USA har fundet ud af hvordan alle mine tal ligger, og man kunne eksempelvis se flere steder at jeg “lå i det røde felt” når det handlede om min fordøjelse. Som nogle måske husker fra tidligere blogindlæg, er jeg som barn og senere som voksen, blevet parkeret med “kronisk forstoppelse”. Der er aldrig nogen, der har fundet frem til hvorfor, men det har Chloe altså måske en løsning på.

Ud fra min test, har hun nemlig sammensat en perfekt omgang kosttilskud, som skulle få alle mine røde tal ind for normalområdet. Det er vildt spændende at se, om det kommer til at rykke på nogle af mine problematikker. Hvis alt går godt, så vil jeg forhåbentligt mindske mange af mine gener: forstoppelsen, urenhederne på kroppen og i ansigtet – og måske endda min helt enorme sukkertrang, som jeg faktisk ikke rigtig kan styre. Hvis jeg får de vitaminer og grundsten, min krop har behov for, men som jeg enten ikke får dannet selv – eller ikke får indtaget nok af – så kan det være min krop kommer i topform!

Det er jeg virkelig spændt på! Og så er det hele naturligt! Ingen kemiske stoffer længere – og vigtigst: ingen movicol. Det er det jeg håber på!

Så nu skal jeg bare i gang med at passe og pleje mig selv: det betyder at jeg skal til at spise en hulens masse piller og ampuller hver dag, men jeg er så klar! Jeg håber også at jeg i samme ombæring kan få skåret ned på kulhydraterne: pasta, brød og ris. Det er mine syndere og jeg ved det ikke er godt for mig. Mælkeprodukter vil jeg også forsøge at trappe lidt ned på: jeg har gjordt det før og mærkede da god forandring på min krop. Meeeen, jeg vil også leve! Og derfor bliver det ikke en masse stramme regler, mere bare kærlig omtanke til min krop.

Du kan selv læse mere om hvad Curra Me kan tilbyde her. Jeg synes Chloe og hendes mand er super rare, nærværende og dygtige. På deres instagram kan du også finde lækre madopskrifter og gode råd til at passe på sin krop. Varm anbefaling herfra.

Jeg tænker at dele lidt med jer løbende her på bloggen, ellers kan I også følge med på min instagram, hvor jeg gerne vil tage jer med på rejsen.

Kh. Lise

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.