Nyt badekar! // SÅÅÅ FLOT! – Lise og Michael
Huset i skoven

Nyt badekar! // SÅÅÅ FLOT!

WOW WOW WOW! Har glædet mig til at vise jer vores nyeste køb. Vi har investeret over 11.000 kroner i et badekar! Vores budget var 5000,- for badekar, da vores budget er ret knebent ifht alt sådan noget. Men vi har bare haft en klar idé i hovederne fra start: vi drømte om et sort badekar, der kunne matche vores sorte vinduer, sorte armaturer og give en mega fed sammenhæng med fliserne og resten afdetaljerne på badeværelset.  Det har ikke været til at opspore et sort badekar – indtil vi faldt over det her. Et bæredygtigt badekar i genbrugsplast – 100% genanvendeligt! YAY!

Billederne er lånt herfra, så jeg ejer altså ikke rettighederne.

Badekaret er fra WET – et italiensk firma. Vi har simpelthen ikke kunne finde et alternativ her i Danmark, så nu går vi med det her! Også selvom det betyder at det skal transporteres gennem halvdelen af Europa. Vi plejer at søge ting fra lokalområdet eller genbrug, men denne gang har vi altså prioriteret anderledes. Det er bestilt, købt og betalt; selvom det tog lidt tid endelig at smide så mange penge efter et badekar.

Det er så hjernedødt flot, at vi virkelig var nødt til at eje det. Vi har tænkt og tænkt over det. Vi har valgt at købe det her fordi vi ved, at hvis vi brugte 5000 på et badekar, som ikke helt levede op til vores forventninger, så ville det ikke have stor værdi for os. Omvendt har det her drømmebadekar kæmpe affektionsværdi for os – og når det er bæredygtigt, så betaler vi gerne lidt ekstra. Det kommer måske til at betyde vi skal spare lidt andre steder eller måske må smide lidt af vores løn i puljen, men det gør vi gerne!

Hvad synes du om badekaret? Jeg tror det blive så mega flot på badeværelset. Vi modtager det om en måneds tid og jeg glæder så meget til at se det i virkeligheden. Vi kan kun forholde os til virkelig få billeder på nettet, så det er et kæmpe sats. Men det føles godt i maven.

Tak fordi du læste med! Ses snart igen.

Kh. Lise og Michael

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Anja
  9. maj 2019 at 14:37

  Flot badekar og til at komme op i og op af mens man er ung ? min bekymring kunne være hvordan det mon er at rengøre? Svært? Besværligt? Skidt -og sæberester på plastic, det lyder ikke som en ideel kombination i mine ører ?

  • Reply
   LiseOgMichael
   9. maj 2019 at 17:24

   Hihi, vi har forhørt os om disse ting, og det skulle eftersigende være virkelig solidt og nemt at rengøre – men om det holder stik, må tiden vise. Ellers tage vi det med 😉

 • Reply
  Maria Jensen
  9. maj 2019 at 20:46

  Nu ved jeg ikke om i allerede skal have det, men en kalkudskiller kunne være en stor hjælp for jer, så der ikke sætter sig for meget kalk på det sorte. Ville være super ærgerligt når man nu bruger så mange af sine penge. Flot og anderledes badekar ???

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.