OMGOMG! // Se vores køkken – Lise og Michael
Huset i skoven

OMGOMG! // Se vores køkken


OMG er det helt rigtige ord! Michael har nemlig tegnet vores køkken ind i Sketch Up og det er blevet kanoooon flot.

Der er nogle detaljer, vi ikke er helt sikre på endnu, men så godt som. Man kan i hvertfald danne sig et indtryk af, hvordan køkkenet kommer til at se ud til sidst. Som I måske kan huske har vi pillet et gammelt køkken ud i en arkitekttegnet villa. Køkkenet var snedkerlavet  og designet af Jørgen Rasmussen. Vi smed faktisk alt indmad ud og har genbrugt alle låger. Køkkenmoduler har vi selv bygget, da det hele er i lidt specille mål. Du kan læse mere om processen her og her.

Inden I scroller ned til illustrationerne, kunne det være meget sjovt lige at vise nogle billeder af køkkenet, som det stod i det gamle hus:

 

Og så får I lige en plantegning over vores køkkenalrum, så man kan danne sig et bedre indtryk af hvordan det hænger sammen. Vi har valgt at vi gerne vil hæve køkkenet en smule fra stueniveauet, så køkkenet kommer altså til at være på et lille plateau. Det er den omkreds i ser i venstre hjørne. Vi får en mega god udsigt ud over skoven herfra, og det er klart grunden til vi ligger køkken/alrum ovenpå. Under plantegningen ser i de fine illustrationer af køkkenet – det bliver så flot! 

Køkkenet kommer altså til at bestå af en bagdæk, hvor der er køleskab, og tre højskabe. Det ene med ovn i. Og så en kæmpe køkkenø med vask, opvaskemaskine og et par køkkenskabe til opbevaring. Vi har taget vores armatur fra huset med os, og den savner jeg bare vildt meget! Langs væggen ud mod trappen, kommer der en station til kaffe – og bagegrej.

Vi har købt indvendige skuffer siden sidst vi skrev herinde. Det blev en ret dyr omgang, men faktisk det billigste vi kunne finde. Vi har nemlig valgt at købe skuffer fra Ikea. De er godt nok hvide, men vi har forvandlet dem en smule, så de passer til det ellers sorte køkken. Det kostede lige 6000 kr for de indvendige skuffer, så de 5000,- for hele køkkenet (minus bordplade) holder vidst ikke stik. Men pyt! Vi skal have et køkken, vi elsker og holder af. Og så er det altså bare smart med de der indvendige skuffer.

Bordpladedebatten, har I også være en stor del af. Vi har nemlig i lang tid været mega i tvivl. Vi har været i køkkenforretninger og se på alt muligt forskelligt. Corian er mega fedt, synes vi. Men vi er alligevel ret sikre på at gå med valget om sort granit. Der er et eller andet ved det, der tiltaler os helt vildt. Vi fik tilsendt prøver fra KBHBordplader, og vi synes bare det er så meget flottere, end vi havde forventet! Den gode mavefornemmelser er der, og det skal man måske engang i mellem bare gå efter.

Vi glæder os så meget til at køkkenet kan rykkes ind i huset: vi mangler stadig at lave en del på det. Men hvor er det fedt at have bygget sit eget mesterværk – vi glæder os sådan til at vise jer det endelige resultatet!

Nå ja, et spørgsmål til Jer: Vi er sådan i tvivl om hvad der ska være på bagvæggen ved kogepladen. Michael vil  gerne have fliser, som han har tegnet, men jeg er ikke så meget på den løsning. Har i nogle forslag?

Kh. Lise og Michael

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Christel
  15. maj 2019 at 16:15

  Hvad med de flotte blå fliser i også skal lige have i brusekabinen? Jeg synes dig det sorte er flot, men også meget mørkt ?

 • Reply
  Birgitte
  15. maj 2019 at 19:37

  Hvis I skal have fliser vil det måske være flot med lange lodrette, så “formen” fra lågerne går igen. Ellers vil det også være flot med noget helt ensfarvet, så det ikke tager fokus fra de smukke låger.

 • Reply
  Kamilla
  15. maj 2019 at 19:44

  Min veninde har fået en messing væg og det er vildt fedt! Den får så meget sjæl med tiden ??

 • Reply
  Heidi
  15. maj 2019 at 19:53

  Vi var også meget i tvivl. Vi endte med ingenting…altså bare filt og hvid maling, som på de andre vægge. (Vi har sideskabe og overskabe rundt om). Vi tørrer bare over med en våd klud. Vi har snart boet her i 2 år og det ser stadig okay ud?

 • Reply
  Sarah
  15. maj 2019 at 22:06

  Det er sygt flot altså ♥️ Wau!
  Vi har skifer bag vores. Det er vi virkeligt glade for ?
  Knus. Sarah @woodeliwood

 • Reply
  Caroline
  22. maj 2019 at 22:24

  Kunne måske se fedt ud med sådan en kobberbeklædning.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.