Unik udklædning // inspiration til k-a-r-n-e-v-a-l – Lise og Michael
Lises verden

Unik udklædning // inspiration til k-a-r-n-e-v-a-l

Hey Friends! I er så mega gode til at sende gode bud og billeder i min retning, når jeg spørger efter det. Og omkring fastelavn var temaet jo udklædning. Jeg delte nogle billeder af mig selv fra den kære gymnasietid. Der var jeg i hvertfald slet ikke hende, der dukkede op idet sexede kattekostume. Tværtimod. Jeg var den grimmeste, du kunne finde. Jeg elsker at tage pis på mig selv og gå all in på skøre udklædninger.

Nå, men hvad er anledningen så, for der er jo hverken fastelavn eller halloween? Tjo ser du, skulle jeg ikke på arbejde på lørdag, så vidste jeg godt hvad jeg skulle. Jeg skulle med garanti til Karneval i Aalborg. Årets højdepunkt. Og der skal man jo klædes ud. Det er med andre ord oplagt for mig at udgive indlægge nu; og så kan I jo altid lige gå tilbage og kigge på det, hvis I en dag skal klædes ud.

Tusind tak til alle jer der har sendt mig billeder, og lad os så se på mine yndlings:

 

 

Har du et billede i et genialt kostume, du gerne vil dele, så send det endelig til mig!

// Lise

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Venterpaavinblog
  23. maj 2019 at 4:19

  Haha, åh, karnevalsminder – det var så skægt, var med alle år fra jeg var 11 til 25. Kæft, der er meget fjol, fuldskab, grimme udklædninger, bræk, mærkelige mennesker og tis i baggårde, at huske på, efter så mange år ?

  – A

 • Reply
  Tine R
  27. maj 2019 at 19:53

  Haha hvor er der nogle gode kostumer. Her er inspiration at hente til karneval eller anden udklædning. Til årets karneval var jeg sygeplejerske…meget klassisk men nemt og billigt når ens mor er sygeplejerske selv:-) Ærgerligt det blev vejr til skiundertøj sidst på dagen, men pisse sjovt alligevel. Min kæreste havde store udfordringer med at finde et passende kostume i år da julemands-kostumer.dk ikke havde det tænkte julemandskostume i den passende størrelse. Heldigvis havde min far julekostume, juletrøje og nissehue liggende i skabet. Han blev så fin med den gamle hæklet nissehue, julesok i lommen, juletrøje eller julebluse og julemandsskæg:D Jeg var blevet en flot juledame med julekjole, julesweater og jule leggins, men synes det blev lige rigeligt med juletema, så en sygeplejerske blev det til:-) Tak for de gode indlæg og de sjove billeder. Vh Tine

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.