Grineren ting Villy siger // del 1 – Lise og Michael
Villys verden

Grineren ting Villy siger // del 1

Man kan vel til en vis grad kalde denne side for vores dagbog. Måske en lidt atypisk dagbog taget i betragtning af den jævne flok mennesker, der jævnligt læser med. Sådan var det i hvertfald ikke med min rigtige dagbog da jeg var teenager – det her er lidt mere en offentlig form for dagbog.

For at huske nogle af de sjove ting Villy siger eller gør, så vil jeg dele nogle af dem herinde. Jeg har dem i forvejen skrevet ned i mine noter på telefonen, men nogle af dem er altså så sjove og søde, at jeg gerne vil dele dem herinde.

Har dit barn sagt noget virkelig grineren, så skriv det evt i kommentarfeltet, så vi kan få en fælles griner på over vores herre-sjove børn. 😉 Tja, måske er det mest folk med børn, der kan relaterer til det, men mon ikke også der sidder nogle uden børn, der synes børnecitater er sjove?

Nå, men den jeg gerne vil dele denne gang er faktisk fra i dag, jeg kalder den:

“Jeg vil helst ikke i seng”-undskyldingen

Villy skal i seng. Jeg børster hans tænder. Så snart han har fået maske starter det der, hvis man ikke lige kendte Villy, kunne forståes som en meget “slem hoste”. Han får sin anfaldsmaske, men det virker sjovt nok ikke alligevel helt. Hosten bliver værre og værre. Han hoster og hoster. Men pludseligt ud af det blå, stopper Villy op, lægger hovedet på skrå og siger: “mor, Villy med ind i sofaen og slappe af”. Det er nok bedst, mener Villy.

Men det får han ikke lov til, og så starter (skuespiller-)“hosten” igen. Han skal altså i seng, men får kram og kys. I sengen “hostes” der også lige lidt. Far spørger om Villy vil have en tår vand. Han siger ja, og lige efter tåren kigger han på far og siger: “ej far, Villy ha chokolade”. Det nok også bedst, mener Villy.

Han er så skøn, ham den dejlige Villy. Nu er han for alvor ramt en alder, hvor han tror, han kan løbe om hjørner med os og ikke er bleg for at lave lidt skuespil. Det er dælme svært at holde masken, når det er!

Hvis I har lyst så del nogle sjove quotes her i kommentarfeltet, ellers tak fordi I læste med – og ses snart igen! // Lise

Læs også

10 Kommentarer

 • Reply
  Carina
  1. juni 2019 at 20:05

  Jeg har samlet mange guldkorn fra vores Villy her – https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTY5NjI5MTQ0MTA1NzAw/?igshid=10203npolvv19

  Men ellers, han spurgte en dag efter mine store bryster (post amning).
  Eller den dag han svarede på ‘kan du tænde lyset skat?’ – ‘nej det kan du godt selv’.
  Og:
  Ude i badet – far er badevagt
  Villy: Hvad siger tissemanden?
  Far: Den siger vist ikke noget….?
  Villy: Nej for den har ingen mund.

 • Reply
  Christinna
  1. juni 2019 at 20:53

  Min datter på 2 var med i jem og fix, vi er lige gået ind og så råber hun bare : TISSEMAAAAND …… TISSEMAAAAND. Jeg er normalt ikke typen der bliver flov, men hamrende rød i hovedet får jeg lovet hende en is, så det ikke gentager sig ??

  En dag i svømmehallen ser hun en kraftig mand med halv store mande bryster. Min datter udbryder højt : SEEEE MOOOR, HENDE DER HAR OGSÅ STORE PATTER, LIGESOM DIG !!!

  Børn er virkelig sjove, og hold fast det er ofte svært at holde masken ??? og det med dårlige undskyldninger kender vi alt for godt ??

  • Reply
   LiseOgMichael
   1. juni 2019 at 21:22

   Hahahhahhhaha ?????????? elsker det. Minder mig om noget Villy også engang sagde i svømmehallen. “Se mor, store bryster. Mor ikke har store mor har små” ??? tak for hyggelig deling!

 • Reply
  Helena K
  1. juni 2019 at 21:10

  Karl på 3.5 sier mye rart om dagen, noen av de seneste:

  Vi spiste frokost en morgen og jeg hadde kaffekoppen på bordet.
  Karl: Jeg vil gjerne ha den koppen der, den med prikker.
  Meg: Den er min og nå er det kaffe i den.
  Karl: Du, har ikke lært noe om deling?

  I går mens vi var ute i Hagen og ryddet ved med min tante, jeg sa til de at det var fire kubber igjen på gresset som de kunne ta med opp.

  Tante: Tror du du klarer å bære alle fire kubbene?
  Karl: Det er ikke fire kubber der, det er tre.
  Tante: Tell da.
  Karl: 1,2,4,3. Se, det var tre. ??‍♀️

  • Reply
   LiseOgMichael
   1. juni 2019 at 21:21

   Hahah åhh hvor skønt! Børn der bytter rundt på tallene er altså altid sjovt ?❤️

 • Reply
  Anni
  1. juni 2019 at 21:25

  Jens 3 år.
  Vi går tur og der er rigtige mange hundelorte i områder. Vi kommer forbi en hundehøm med flag i. Jens Råber” mor se lorten har fødselsdag, hvad tror du den har fået i gave?

  • Reply
   LiseOgMichael
   2. juni 2019 at 16:57

   Hahahha – det er da også oplagt altså!

 • Reply
  Charlotte jensen
  1. juni 2019 at 22:07

  Min nevø og jeg går forbi en rigtig sej teenager, han ser åbenbart lidt nedtrykt ud, for Sebastian råber efter ham “nåååå, savner du din mor”
  Min nevø spurgte også en dag, “faster går alle damer med bryster”
  En af de mere pinlige var da jeg en dag skulle hente min søn i SFO, hans bedste ven var også ved at blive hentet min søn spørger så sin vens mor “lasses mor, har du hår på tissekonen” ???

  • Reply
   LiseOgMichael
   2. juni 2019 at 16:57

   Hihih hvor sjovt! Det er altså bare så dejligt med de størrelser ???

 • Reply
  Anja
  1. juni 2019 at 22:43

  Jeg har en Jonas på alder med Villy. I fredags fik han lov til at rende rundt ude uden ble. Jeg hører godt han laver en trykke lyd. Men tænker ikke over det. Pludselig går han i panik og siger” mor pøls faldt ud” og er næsten traumatiseret over det og siger flere gange, pøls faldt ud. Så tror det er slut med at gå uden ble lidt tid?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.