Nu flytter vi ind! – Lise og Michael
Huset i skoven

Nu flytter vi ind!

Indeholder reklame

… På grunden! Ikke i huset endnu. Men vi flytter inde å grunden og det må man sige er et kæmpe skridt for os! Noget vi i virkeligheden har ventet på siden den dag vi købte huset. Det har hele tiden været et ønske for os at kunne bo på grunden mens vi byggede huset. Men vi har ville vente til de store maskiner var færdige med at køre på grunden og til at vejret var lidt bedre. Begge dele er sket nu! Og i dag kom vores nye midlertidige hjem så!

Vi kontaktede Simple Homes for mange måneder siden. Faktisk tror jeg det var i efteråret. Og de var klar på et samarbejde, hvilket jo bare er totalt win-win for os. Så kan vi spare de penge og bruge dem på andre ting i byggeriet. Men det er altså nogen, vi selv har kontaktet og vi har ikke nogen særlig aftale om eksponering men fordi vi har indgået et samarbejde, så vil I opleve at jeg markerer det som reklame, når jeg omtaler vores nye midlertidige hjem.

Lad os lige kigge tilbage på hvad der er sket siden vi flyttede fra huset i Farum i Oktober.

Jo, vi har boet 4 måneder i Michaels forældres hus, hvor 2 af månederne var sammen med Michaels bror, nevø og svigerinde. Her fejrede vi jul, Villys fødselsdag og hyggede helt vildt. I Februar blev huset solgt og vi flyttede derfor hjem til mine forældre. De bor 4 km fra Villys dagpleje og huset. Her har vi det så skønt og vi har nydt at bo sammen med min familie. Villy er kommet så tæt på sine bedsteforældre og vi har nydt landidyllen.

Men nu til sidste skridt på vejen før indflytning i huset. Og det er altså et virkelig tæt skridt på vejen dertil. Faktisk kun ganske få meter fra huset.

Luksusbeboelsesvognen

Vi har nemlig i dag sat en 22 kvadratmeter luksus-beboelsesvogn op på vores grund. Her kan vi bo og være familie – kun os tre. Det er en ting vi savner. Vi har virkelig haft det dejligt, hvor vi har boet indtil nu, men nu flytter vi altså ægte ind på vores grund og vi skal nyde sommermånederen i vores lille skov, mens vi bygger huset færdig.

Beboelsesvognen har en stue, køkken, badeværelse og et soveværelse. Det er så fint til os. Vi ved det er lidt plads, men det varer heller ikke forevigt. Og desuden ved vi at vi kommer til at være en hel del ved vores forældre anyway. Det er jo rart med lidt selskab engang i mellem. Det geniale ved vognen er at vi meget nemmere kan arbejde på huset efter Villy eksempelvis er puttet og vi kan cykle/gå til Villys dagpleje.  Vognen har også masser af skabsplads, en kombi tørre/vaskemaskine, komplet køkken og fjernsyn. Om måneden koster sådan en stor vogn 6.625,- kroner og det er med alt inventaret.

De næste par dage skal vi bruge på at gøre vognen “Lise og Michael og Villy”-agtig og indrette os med nogle af vores egne ting. Jeg er helt sikker på det bliver det hyggeligste lille mini-hjem. Og helt ærligt, kan Sofie og Jonas bo med 2x unger + 1 x hund på deres båd, så kan vi også godt bo her!

Vi opdaterer igen om nogle dage når vognen er møbleret og vi er flyttet ind!

Hvis du kunne tænke dig at se hvilke typer vogne Simple Homes har, så tjek deres hjemmeside her.

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.