Om at tjekke ud fra de sociale medier – Lise og Michael
Lises verden

Om at tjekke ud fra de sociale medier

Hej vennerne. Jeg har savnet jer. Men jeg tror jeg er tilbage.

Jeg har de seneste dage haft mega behov for at tjekke ud og finde ro i mig selv. Måske fordi vi havde en mega vild uge i sidste uge med ekstreme op og nedture – og så kombinationen af mange ugers intens arbejde med DK for Målene. Jeg kunne ikke rumme noget dagene efter, og må indrømme det stadig er lidt svært for mig.

Jeg er sådan en der mærker tingene på fuld styrke. Det er såment ikke fordi, jeg tror, jeg er så super anderledes end så mange andre – bilder jeg mig i hvertfald ind. Jeg er jo bare et ganske almindeligt mennesker. Og måske faktisk derfor, synes jeg det er godt at tage fat på nogle af de her følelser. For hvis jeg er normal, så må der med garanti også sidde en hel flok derude med nogle af de samme tanker.

Når tingene ophober sig i min krop, et nyt kapitel starter og dermed et gammel slutter, så kan jeg virkelig mærke det i min krop. Måske er jeg sentimental, måske er jeg bare i en voldsom kontakt med mine følelser. Don’t know. Men jeg kan ofte føle glæde, tristhed eller ensomhed i en sådan grad, at tårerne triller ned. har før fortalt jer om ensomhed og uselvkærlige tanker her. Det kan være jeg lytter til en sang som sætter gang i hele systemet, ser en film med en eller anden åndssvag scene, der kan relateres til mit liv eller jeg sidder for mig selv i stille stund og bliver overvældet. Det samme gælder når jeg ikke er glad. Jeg kan gå ind i mig selv og føle alting som ekstremt.

Nå, men der er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for andet. Jeg har haft tid og ro til at slappe af og koble hjernen fra. Det lyder fjollet når det kun handler om 3-4 dage. Men det har lige præcis været hvad, jeg havde brug for. Jeg har modtaget bekymrede beskeder fra veninder, familie og faktisk også en del følgere. Det er lidt tankevækkende at så mange kan følge med i mine beslutninger. Nok også det, jeg engang i mellem får lyst til at holde en pause fra. For der har ikke som sådan været noget galt, jeg har bare haft brug for at tjekke ud og holde fri, så jeg kunne dyrke og håndtere mine følelser oven på en meget kaotisk og vild tid. Det er jo trods alt et arbejde for mig, det her, så jeg har brug for mine små pauser. Og så har jeg en uge uden kampagner og forventninger, så det er oplagt for mig at dase den lidt. Og det gør jeg! Jeg har været alene hjemme, hvilket virkelig er rart. Jeg har været ude og løbe to gange. Set Find Nemo og binget serier. Sovet længe og bare daset.

Sidst jeg holdt pause var mellem jul og nytår, så det er efterhånden lang tid siden. Men jeg har savnet jer! Jeg har fået tingene lidt på perspektiv og det er rigtig godt tror jeg. Det kan være der kommer lidt distance på IG det næste stykke tid – det kan også være jeg går bananas. Jeg vil som altid ikke sætte for mange grænser for mig selv, men huske at lytte til min krop. Har nogle spændende ting, jeg gerne vil dele med jer snart igen, så i slipper ikke meget længere.

Har I lagt mærke til stilheden? Tjekker I også ud fra de sociale medier i ny og næ?

// Lise

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.