Se lige den her kæmpe pakke! // Nyt badekar – Lise og Michael
Huset i skoven

Se lige den her kæmpe pakke! // Nyt badekar

En kæmpe pakke er landet på vores adresse. Og jeg mener KÆMPE! Nemlig et helt badekar. Kan I huske vi lavede et lille sneak peek af badekaret for nogle uger siden? Det er kommet. Og det er så flot altså! Virkelig også surrealistisk at forestille sig, at vi kommer til at bade i det og forestille sig omgivelserne. Det kan jeg sket ikke endnu.

Men det kommer! For der går ikke mange måneder før vi når til det punkt. I hvertfald slet ikke nær så mange, som der allerede er gået. Hver dag tæller. Og lige nu er vi jo også temmelig glade for det punkt vi er nået til. Vi kan nemlig i næste uge begynde at lave vægge, isolere, føre strøm osv. Der går stadig håndværkere på byggepladsen, og de vil gå her i nogle uger endnu. Men på et tidspunkt er det kun os. Så skal vi som sagt rejse vægge, isolere, beklæde, spartle, male, lave badeværelser, trappeopgang, køkken – og ja alt faktisk. Det bliver vildt.

Men indtil vi kommer igang, så kan I lige få lov at savle over badekarret:

Og hvordan er det så i virkeligheden?

Det er så fedt! Det er så anderledes – helt vildt faktisk. Man har måske en idé om at sådan et badekar er lavet i porcelæn eller lignende. Men det er altså 100% genbrugsplast. Så det er lige som at være i en kæmpe stor balje. Hehe. Det er selvfølgelig noget man skal være indforstået med, men jeg synes det er så fedt. Det er også sådan blødt i det, så man ligger virkelig godt. Badekarret har en termoeffekt fordi det ikke er massivt. Det er som et kæmpe stort termokrus. Og så er der masser af plads. Jeg tror sagtens alle kan sidde I det.

So far, har det klart været pengene værd. Der er et minus(!) og det er det har fået en ridse undervejs fra Italien. Jeg skal have kontaktet firmaet. Ærligt, så kan vi sagtens leve med ridsen, men burde vi ikke få lidt kompensation måske? Hvad er jeres erfaringer her? Og hvad synes I om badekarret?

PS: du kan se vores badeværelsestanker i to dele (del 1 her og del 2 her+plantegninger). I det her indlæg er der også lidt om vores valg af fliser.

// Lise

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Ida Johannesen
  14. juni 2019 at 6:29

  Kære Lise,
  Hvor er det et smukt kar og jeg er vild med genbrugsplast🌱♻️🌍
  Jeg vil så absolut mene at I skal gå efter en form for kompensation for den skade, som er påført. Man accepterer heller ikke en bluse med pletter, som er nyindkøbt. Det skal I klart reagerer på. Spørgsmålet er så om ansvaret ligger hos firmaet eller hos transportafdelingen – men det kan de nok hjælpe jer med. Send billeder af skaden og spørg hvordan I får det løst, så alle er glade. God fredag herfra og tak for at kunne følge med i projektet 😊 Jeg har fulgt jer siden nybyggerne 👏🏻😁 kærligst Ida

 • Reply
  Henrik
  14. juni 2019 at 9:42

  Det ser godt ud:)
  Du har altid reklamationsret inden for EU. De må efter min bedste overbevisning være forpligtede til enten at reparere, kompensere eller sende et nyt.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.