Indretning til køkkenskuffer – Lise og Michael
Huset i skoven

Indretning til køkkenskuffer

Skuffeindretning? Det var mit spørgsmål til jer den anden dag<. Og i var dælme hurtige til at komme med gode bud. 98% af alle jeres beskeder handlede om et særligt skuffeopdelingssystem. Kan I gætte hvilket?

IKEA! selvfølgelig. I var så mange der anbefalede Ikeas Variera serie af bambus til indeling af skuffer. Det er også rigtig fint. Men jeg er stadig i tvivl. Det er en rigtig fin løsning, men jeg føler stadig ikke heeeelt det tiltaler mig. Måske er det fordi der i forvejen er så meget træ, og så ville det være fedest hvis det eksempelvis var samme træsort. Jeg er dog ikke afvisende endnu. Det er jo både forholdsvist billigt og ret fint.

Der var også en der foreslog at vi selv kunne bygge noget, og det har vi også være inde i. Købe nogle trælister i samme sort og så bygge rum i skufferne ud af dem. Hmmm. Men det må også bare gerne være funktionelt, nemt at rengøre og pænt samtidigt. Hvis I kan huske vores køkken i Farum, så havde vi bevidst ikke nogen bestikskuffe, men derimod nogle holdere dertil. Jeg har nemlig en kæmpe fobi for beskidte bestikskuffer – det er noget af det klammeste jeg ved! (Sorry) Så jeg vil virkelig gerne have noget der er nemt at rengøre.

En anden ting jeg hader, det er de der billige plastikbakker, der ofte er. Puuhh.. Så langt hellere de her fine i bambus.

 

Har du aldre idéer, der ikke er nævnt her?

Læs også

3 Kommentarer

 • Reply
  Klara
  18. juni 2019 at 19:07

  Vi har fået noget flot skuffeindeling til vores vordingborg køkken. Det er ask men behandlet så man kun kan ane årene (sort) men jeg er meget tilfreds selvom det ikke var ikea-billigt. Det kan sikkert skæres til hvis det ikke passer 100% og fås desuden i rigtig mange størrelser. https://www.vordingborg.com/tilbehoer

 • Reply
  Rikke
  19. juni 2019 at 7:08

  Hvis du rigtig gerne vil have nogle indsatser der er nemme at rengøre, så skal I overveje orgaline bestiksindsatser. Et væld af sammensætningsmuligheder – dog ikke i træ, men metal. Og måske også lidt i den dyrere ende. Vi har dem og er vildt glade for det system. Hvert rum kan nemt tages op seperat og rengøres. Vires er købt hos Designa. Kan ses i deres tilbehørskatalog på nettet 😊 http://ipaper.ipapercms.dk/Designa/katalogdktilbehoer01-2018/?page=22

 • Reply
  Caroline
  19. juni 2019 at 11:57

  Smut en tur forbi diverse køkkenfirmaer. De har i flere forskellige træsorter og nogen af dem også i malede overflader. Der er det kun økonomien der sætter grænsen.
  Vi havde fe fineste egetræs inddelinger fra Køkkensnedkeren i vores gamle lejlighed.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.