15 dage til ferie!!! – Lise og Michael
Rejser

15 dage til ferie!!!

Jep, du læste rigtigt. Det er faktisk bare det, jeg vil fortælle jer. Vi tager på ferie om 15 dage. Så skønt! Jeg glæder mig helt vildt. Trænger i den grad til at pusterum og at komme lidt væk. Altså selve husprojektet er jo i virkeligheden ret fedt lige nu. Vi kan endelig lave noget. Men tilløbet dertil har taget pusten lidt fra os. Vi har skulle håndtere nogle ret hårde ting: klager til kommunen, fejl i tegninger på et hektisk tidspunkt og mere. Det har bare været en hård nød at knække og det har virkelig kostet meget på forholdskonoten. Derfor bliver det bare MAX godt og komme lidt væk fra det hele sammen, som familie.

LÆS OGSÅ: Kør Selv Ferie i Europa – vores bedste tips!

Men hvor går turen til denne gang?

Kan I gætte det? Det er faktisk ikke spor svært at gætte. For har du fulgt med længe, så ved du at mit andet hjem er Kroatien. Mine forældre har en lejlighed i Kroatien, og jeg har som barn været der 1, 2 og nogle år 3 gange om året. Jeg har altså været der over 20 gange. Lejligheden ligger i Dalmatien, som er den sydlige del af Kroatien. Det er i en lille fiskerhavn, hvor der ikke vælter med turister. Det er mere et sted, hvor de lokale kroatere holder ferie og så kommer der selvfølgelig også lidt udlændinge. Men et er så rart at det ikke er et charter-sted. Det er meget mere lokalt og afslappet end andre steder i Kroatien. Kan klart anbefale Dalmatien!

I år er vores år

Det var faktisk vores år til at bo i lejligheden med mine forældre. Efter vi er blevet voksne, så går det på tur, hvem af mine 2 søskende og jeg, der kan få lov til at bo gratis i lejligheden. Det betyder altså at man kun skal betale køre/flyturen og man derfor kan komme billigt på sommerferie.

Men vi benytter os ikke af det! Jeg har byttet år med Sofie, da vi havde svært ved at vurdere, om vi ville få tid/råd. Så ville det være fjollet at reservere pladsen. Nu har vi dog alligevel besluttet os for at det skal være. Og vi skal ikke alene afsted. Altså min familie (forældre, bror, søster + familie) er der nede, men i år skal Michaels far og mor og farmor også med!

Læs også: Tips til at rejse med baby

Her skal vi bo…

Vi har lejet en virkelig lækker lejlighed til os og Michael familie. Det var et must at lejligheden skulle være helt ned til havnen og det skulle være uden trapper. Vi har jo olde med. Mine forældres lejlighed ligger lidt(1 km) trukket tilbage i bjerget.

Vi har fundet det her sted: Prøv lige overvej hvor fint det ser ud udefra:

 

Det er en lejlighed med værelser til os alle, fælles køkkenalrum og masser udendørs plads. Havnen er lig spå den anden siden af lågen, så det er så fedt. Jeg glæder mig helt vildt. Det gode ved Jezera (byen) er at jeg kender stedet ind og ud, så vi skal ikke “lære det at kende” de første dage. Vi kan bare holde ferie fra dag 1. Vi har ti dage dernede.

Lejligheden koster 10.000 kroner for de ti dage. Flybiletter har vi findet direkte fra Århus til Split til 15.000. Så for 25.000 har vi altså ferie for 5 voksne og 1 barn. Det er billigt!

Jeg glæder mig! Og Anker og Frode er der også, så der skal virkelig bare NYDES! <3

Hvad skal I lave i sommerferien?

// Lise

Læs også

5 Kommentarer

 • Reply
  Pia Støvring
  27. juni 2019 at 9:39

  Dejligt at høre at Olde er blevet frisk, så hun kan komme med.😁😁

  • Reply
   LiseOgMichael
   27. juni 2019 at 9:49

   Ja det er så dejligt!!!! Hun skal bare lige holde sig frisk de næste 15 dage også. ❤️

 • Reply
  Maria
  27. juni 2019 at 11:23

  Det lyder til at i får en fantastisk ferie !
  Jeg har lige fået praktikplads, så det skal min sommer bruges på, alt imens kæresten nusser rundt herhjemme og nyder hans velfortjente ferie 😂

  • Reply
   LiseOgMichael
   27. juni 2019 at 14:56

   Det er jo både godt og skidt! Altså at du har fået en praktikplads – men ingen sommerferie. Håber det er en god plads og i kan nyde sommeren imens <3

 • Reply
  Ann Sofie
  27. juni 2019 at 21:12

  EEEELSKER Kroatien ❤️ Og drømmer en dag om at købe min egen lejlighed/hus dernede – ville været for skønt.
  Vi nupper iår en uge i Egypten med all-inklusive hvilket vi i den grad ser frem til. Derefter har vi en uge hjemme.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.