Den brækkede fod – Lise og Michael
Ikke-kategoriseret

Den brækkede fod

Sjældent er det mig der sidder og skriver herinde. MEN nu sidder jeg alligevel her i vores lånte sofa i vores små, men gode 20 kvm. Her er super bekvemt med krykker, og jeg har svært ved at give helt slip på husets gøremål. Sagen er den jeg brækkede foden i går.. Det var hverken på surfboardet, skateboardet eller på de sorte stier i Rold Skov på jernhesten – Nej, det var på Villy’s kommende børneværelse. Fantastisk!

Der er en del af jer, der har spurgt hvordan jeg brækkede foden, så her kommer en lille historie fra byggepladsen. Jeg var i fuld gang med at nedstroppe vores loft i underetagen – dvs vi skal have nedsænket loftet cirka 18 cm så der er plads til ventilation og el. Det arbejde er mange gange op og ned ad stiger/stilladser, og i går var ingen undtagelse. Da jeg skulle ned fra Villy’s nybyggede seng, cirka 80 cm landede jeg forkert på foden, dvs jeg tog ikke fra med andet end siden af min vrist, jeg hørte med det samme den brækkede, jeg var ikke i tvivl. Det lød virkelig klamt! Mig humpende ned i skurvognen, og en Lise der mødte mig med dræbende øjne i døren, fordi hun var i færd med at putte den sygdomsramte Villy. Jeg fik hurtigt givet hende “jeg har slået mig”-øjnene tilbage… Og så var Lises selvfølgelig ikke sur 😉 Afsted til lægen – skadestuen, og til sidst hjem i selskab med en støvleting, og nogle gode venner der kom med krykker til mig!

MEN hvad skal jeg nu lave?!!? Der er gået under 24 timer siden jeg kom til skade, og min rastløshed vokser.. Nogle forslag? Det eneste der er sjovt bag en computerskærm er at lede efter genbrugsskatte eller lave visualiseringer i Sketchup. Nogle af der der skal bruge hjælp til at finde genbrugsfund eller have visualiseret et rum, hus eller have?? Jeg hjælper gerne for en skilling. Haha.

 

Vh Michael

Læs også

6 Kommentarer

 • Reply
  Dianna Nielsson
  17. september 2019 at 16:25

  Rigtig god bedring ?
  Selv om det er et skidt tidspunkt, så går tingene nok alligevel ??
  Mvh. Dianna

 • Reply
  Trine
  17. september 2019 at 17:37

  Øv hvor er det surt for jer 🙁
  Men det er en lang og spændende rejse så bump på vejen kan ikke undgåes! Jeg synes du skal bruges tiden på at nørde design og indretning – det er du mega sej til!

  Det er ikke min intension at lave et reklame indslag så slet gerne disse linjer inden udgivelsen, men vi giver gerne wallstickers og plakater du selv designer 🙂

  Tusind tak for gode indlæg og søde storys
  / Trine

 • Reply
  Jette
  17. september 2019 at 18:53

  Rigtig god bedring, ??

 • Reply
  Staffan Eriksson
  17. september 2019 at 23:35

  Rigtig god bedring med foden, håber at du snart er på højkant igen, hils Lise og Villy. Mvh Staffan

 • Reply
  Ida
  18. september 2019 at 7:51

  Ej hvor træls, hvis du keder dig så Mal nogle billeder til Villys værelse eller jeres stue.
  Alt held og lykke med foden:-))

 • Reply
  Kirsvane
  18. september 2019 at 7:52

  Du kan snitte!
  En termo- kedeldragt og en bekvem stol +skammel til foden og så fede snitteknive + slibegrej både til knivene og dine snitte emner i en kurv. Så kan du snitte de fedeste ting.
  Jeg foreslår, at du fx får fat i “Snittebog en” af Frank Egholm, den er fuld af gode snitte projekter og ideer.
  God bedring!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.