Køkkenupdate // nye sager! – Lise og Michael
Huset i skoven

Køkkenupdate // nye sager!

Reklame for Tchibo

Hej med jer. Tak fordi I igen er tilbage her på vores side. Det er dejligt i følger med. I dag skal det handle lidt om køkkenet og om nogle nye sager, vi har fået hjem til huset. Der skete det tragiske, at vi for et par uger siden opdagede at vores elskede køkken desværre var blevet skadet af at bære opbevaret et lidt for fugtigt sted. Super ærgerligt, men der har været lidt forskellige årsager udover det her, der har været med til at gøre vores mavefornemmelse ifht køkkenet en skulle dårlig.

Jeg er ikke i tvivl om at vi kunne have fået et totalt drømmekøkken, men jeg har været bekymret for tre ting: 1. en særlig lugt på de gamle låger, 2. om vi kunne få bygget køleskabet ind og 3. at der var rigtig meget arbejde i det. Et arbejde som vi for et år siden havde glædet os til, men som projektet er skredet frem, er vi bare blevet mere og mere udkørte og køkken-projektet har fyldt på en negativ måde. At det så fik en fugtskade, der deffinitivt afgjorde det for os, er måske held i uheld. Vi havde nok ikke prioriteret at kassere køkkenet, hvis ikke lige det var sket.

Men sket er sket, og vi knokler for at finde en ny løsning. Det har ikke været nemt, men jeg tror snart vi nærmer os et resultat. Det glæder jeg mig til at dele med jer, men der går nogle dage før vi er klar på det. Indtil da, vil jeg vise jer, hvad jeg har fundet på Tchibo. Det er nemlig Tchibo Tirsdag i dag, og jeg har handlet nyt.

Nye sager til køkkenskabene

I Nybyggerne købte vi ene gamle pander og gryder og det fungerede fint de tre år. Men da vi flyttede fra Farum gav vi alle pander og gryder videre til genbrug igen – og besluttede os for, at når vi skulle bo i det nye hus, så måtte vi købe nyt. Det er der nemlig en ganske særlig følelse ved, og jeg kan slet ikke vente med at sætte tingene på plads i det nye køkken – og bedre endnu: bruge det i køkkenet.

Gryderne er i rustfrit stål med glaslåg. Jeg synes der er et eller andet fedt ved at man kan kigge ned i gryden mens den koger. Det kræve måske lidt ekstra rengørring, men det tager vi med. Du kan selv erhverve dig et helt sæt her.  Hele sættet indeholder  2 kasseroller og 2 gryder med låg og de kan bruges på alle komfurer – inklusiv induktion.

 

En hvidløgspresser er vel bare en hvidløgspresser, er det ikke? Uanset hvad, har vores nye hvidløgspresser en lidt smart funktion, der gør ikke behøver at skrælle hvidløget først. Dertil er der sådan en rengørringsdims på selve presserne, som ligesom fjerner alt hvidløg fra hullerne. Dertil kan den gå i opvaskeren da den er i rustfrit stål.

De her beholdere er jeg super glade for! Jeg synes det er ret fedt at man både kan bruge dem til servering og til at have rester i køleskabet. Grunden til jeg ikke kan vise jer dem i virkeligheden er at jeg mååååske har fået dem væk i byggerodet. De er et eller andet sted, jeg ved bare ikke lige hvor. Jeg ville faktisk gerne have købt lidt flere så man kunne være fri for grimme plastikbøtter. Men der bliver jeg nok også bare lidt kræsen 😉

Det sidste jeg lige vil vise er den her stege – og serveringspande. Den er virkelig robust – sådan helt vildt! Jeg var nærmest bange for at tabe den over fusserne. Jeg har altid gerne ville have en god pande, der kan gå i ovnen – især til æggekage der er en fast del af vores ugentlige madplan. Fordi panden er i rustfrit stål med 2 lag emaljering, så kan den holde til rigtig høje temperaturer. Det er fedt!

Hvis du vil have nogle af disse ting eller kender nogen, der kunne tænke sig det i julegave, så vil jeg anbefale jer at få bestilt med det samme, da tilbuddene er en del af Tchibo-Tirsdag konceptet. Så hvis der er noget i deres tema i dag, du gerne vil købe, skal du handle hurtigt – for det kommer ikke på lager igen.  🙂

Kig med i næste uge hvor vi fortæller lidt nærmere om køkkenplanerne.

// Lise

 

 

Læs også

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.