Nye husplaner // en huspause til os – Lise og Michael
Huset i skoven

Nye husplaner // en huspause til os

Indeholder reklame for Sto Danmark
Det er nemlig sådan at tingene har ændret sig rimelig meget. Som i måske kan huske talte vi ned til indflytning og skulle gerne være flyttet ind nu. Den gamle plan betød at vi skulle flytte ind i et hus uden færdige gulve.

Hele underetagen og køkkenet skal have polyurethan-belægning fra Sto, som er et slags epoxygulv, bare meget blødere.

Sto Danmark leverer bæredygtige materialer til vores hus, se alle tidligere indlæg om dem her.

Et helt perfekt gulv efter vores mening. Faktisk så jeg at Ida og Mads fra dette års Nybyggerne, også har fået Polyurethangulv. Det er nemlig bare et super cool gulv, som man kan få i lige den farve man ønsker og med det look man ønsker! Det gør det selvfølgelig også lidt svært, for så skal man blive enige om en farve og der er en hel del forarbejde på gulvene inden.

Den nye plan

I stedet for at skulle flytte ind i et ufærdigt hus af ren og skær utålmodighed, har Overgaard Jensen Byg fået tid til at lave alle vores gulve i huset meget meget snart. Faktisk allerede den 16. December! Og det er sådan, at når gulvene skal laves, skal huset står urørt og rengjort en uges tid før, så alt støv kan falde til jorden. Det betyder at vi allerede skal sætte vores arbejde på stand-by og holde juleferie på onsdag!!!! Altså den 11. December. Det er helt vildt.

Vi når ikke lige så meget vi gerne ville inden, men vi når tilpas meget til ag når vi må komme tilbage til huset efter juleferien, så kan vi flytte direkte ind. Faktisk kan vi allerede begynde indflytningen den 23. December, hvis vi har lyst. Og så nåede vi det lige inden jul!

Det er helt fantastisk. Og det mest fantastiske er at vi bliver tvunget til at blive væk fra huset og holde fri i nogle uger. Det trænger hele vores familie til.

Der var en del der spurgte ind til hvorfor vi ikke var i husvognen længere, og her finder i grunden. Vi ønsker ikke at være ved huset og i den lille vogn, hvis vi ikke arbejder i huset. Så vil vi meget hellere tage i sommerhus, være hos vores forældre og rigtig mærke julefreden sænke sig. Der er også meget mere plads at boltre sig på i et hus for en familie bestående af en livlig tre årig og en vaks hundehvalp.

Et (lidt for) stort pres

Vi har presset os selv for at kunne være i huset til jul, men den her løsning giver os meget mere ro til at være sammen. Det har godt nok været en hård periode på det seneste. En del på den private front har gjort arbejdet lettere uoverskueligt for os endnu engang. Lidt som da Michael brækkede foden og Villy var syg samtidig, har vi igen haft en periode præget af sygdom og ulykke.

Men vi er så glade for det samarbejde, vi indtil videre har kørt med Sto og vores StoMester Overgaard Jensen Byg. Vi går jo sammen med dem hver dag, så det er blevet en lille bygge-familie man sådan kan bande over vejret, glæde sig til weekend og vende byggerelaterede sager med.

Find en StoMester i nærheden af dig her. De vil kunne hjælpe dig med at få et drømmeprojekt ført ud i livet.

Kalle fra Overgaard Jensen Byg har i flere måneder knoklet på teglskallerne (se lidt derfra her) og snart er det færdigt. Jeg vil vise jer det endelige resultat i en anden opdatering.

Jeg tænker også at lave et indlæg mere til jer når Sto og Overgaard Jensen Byg går i gang med gulvene. Så kan I der høre lidt mere om gulvene, farvevalget og hele processen.

Hvilken farve havde i valgt? Man kan vælge alle ralfarver, så kom endelig med nogle gode bud.

Kh. Lise og Michael

(Der snart har “ferie” fra byggeriet i 3 uger)

Læs også

4 Kommentarer

 • Reply
  Charlotte Sigvardt
  9. december 2019 at 12:35

  Fedt gulv! Vi skal også have polyurethan-gulv i vores hus. ☺️ Vi endte med at vælge RAL 7002, også kendt som Olive Grey, men det er så svært at vælge… Valget er inspireret af Forbos linoleumsgulv i farven “Rosemary Green”, som vi godt kan lide.

 • Reply
  Nanna
  9. december 2019 at 12:52

  Hvor er det dejligt at høre, at I stopper op, mærker efter, og passer på jer selv ❤️ rigtig god ferie og glædelig jul til jer ??

 • Reply
  Charlotte Sigvardt
  9. december 2019 at 14:12

  Fedt gulv! Vi skal også have et polyurethan-gulv i vores hus, det er bare sindssygt svært at vælge en farve.. Vi er blevet enige om at gå med RAL 7002 – også kaldet Olive Grey. Valget er inspireret af Forbo’s linoleumsgulv i farven Rosemary Green, som vi begge godt kan lide. Hvis du er nysgerrig, kan du se den her: https://i.pinimg.com/originals/61/5c/e3/615ce34d3808ff2b8708d1952ff7499d.jpg

  Jeg glæder mig til at se hvad I har valgt! 🙂

 • Reply
  Laina
  9. december 2019 at 17:22

  Dejligt for jer!
  Vi er også ved at skulle have lavet poly-gulv. Vi har valgt farven 7044. Den skulle være grå, men med gullig undertone, som gerne skulle gøre rummene lysere og lækrere at være i. Men hold nu op en jungle det har været at bestemme!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.