Slyngevugge med motor - JA TAK! – Lise og Michael
Ikke-kategoriseret

Slyngevugge med motor – JA TAK!

Reklame for Membantu

Hej alle sammen. Michael her

Denne her fætter, er for os en kæmpe lifesaver. Vi har nu brugt den i nogle måneder, og vi er ovenud tilfredse med den. Fortalte du mig om en motor, der kan hoppe børn i søvn, før jeg fik børn, så ville jeg ryste på hovedet og tænke at det er ren dovenskab. MEN det giver virkelig mulighed for at få et pusterum. Særligt når man har et barn med lidt udfordringer.

Villy havde refluks og slyngevuggen blev dengang tilbage 2016 vores redning. Derfor har slyngevuggen været gemt siden, sådan at vi havde den til Verner også. De først to ugers tid af Verners liv, havde vi ikke fundet vuggen frem endnu. Til gengæld sad vi på en yogabold både dag og nat, når han skal puttes. Det var en kæmpe lettelse for os at finde slyngevuggen og motoren frem og det gav os pludseligt virkelig gode lurer til Verner.

Måden vi anvender slyngevuggen og MEMBANTU’s motor på, er at vi putter Verner deri og starter motoren, og så sover han som regel efter nogle få minutter. Herefter lader vi motoren kører i en halv times tid plus/minus, hvorefter vi slukker den. Er han i dyb søvn, sover han bare videre, rømmer han sig, får han lige et par vip mere. Sommetider lader vi blot motoren kører hele hans søvn, således kan vi på opnå en god søvn, de dage hvor han har svært ved at falde til ro. 

Vi var dengang med Villy bekymret over hvad betydning den vuggende soverytme, ville have for ham. Vi frygtede han skulle vugges i søvn i hans barnevogn mm, og at han aldrig ville kunne falde i søvn andre steder. Det var overraskende nemt at afvænne ham fra slyngevuggen, og den vuggende soverytme. Børn er heldigvis rimelig omstillingsklar, hvis forældrene er det. Så det med at bruge MEMBANTU’s slyngemotor er altså ikke ensbetydende med at barnet skal vugges til de bliver teenager.
Den berolignede og vuggende bevægelse minder om livet inde i moderens mave. Så det er jo ganske naturligt at en baby gerne vil vugges. Nogen mere end andre. Og så er det altså bare virkelig dejligt at aflaste nogle af lurerne i slyngevuggen, særlig på de tidspunkter, hvor vi også gerne vil have lidt ekstra overskud til Villy.

Hvis I (ligsom vi var) er ved at gå i spåner over et barn, der konstant skal vugges, så er vores kæmpe store anbefaling hermed givet videre: skaf en slyngevugge med motor. Det er virkelig virkelig en god aflastning, særligt til urolige babyer.

Du finder slyngemotoren lige her, hvor du også kan finde MEMBANTU’s egen slyngevugge. Verner har ligeledes fået et svøb, som i også har spurgt meget ind til. Det er så fint! Og så er der en lille hætte på, hvilket Verner er meget stor fan af. Han kan nemlig godt lide at blive dækket lidt for indtryk.

Hvad virker for jer, når I skal putte?
// michael

Læs også

2 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  2. november 2020 at 16:36

  Hej Lise,
  Jeg har netop anskaffet mig en motor til vores slyngvugge . Jeg kan mærke, at jeg lige skal have bekræftet fra andre, at det rent faktisk er okay .
  Jeg føler det lidt som den “nemme” løsning, og har dårlig samvittighed når jeg ligger vores pige for 3. gang samme dag .
  Har I en holdning til hvor længe og hvor meget i løbet af en dag, at I vil have lille Verner til at ligge i vuggen . Ligger i ham sovende eller vågen ?

  Når det er sagt er jeg ovenud lykkelig for motoren, den giver mor frie hænder og mulighed for at putte en grædende baby, der har svært ved at finde ro på andre måder .

  Tak for et godt indlæg .

  //Maria

  • Reply
   LiseOgMichael
   16. november 2020 at 9:55

   Vi lader Verner sove lige så længe han vil i slyngevuggen. Han sover som regel en lur i barnvognen og 2 lurer i slyngevuggen i løbet af dagen 🙂 Om natten sover han hos mig og hvis han vågner og ikke vil sove igen, kommer han i slyngevuggen. Forstår din dårlige samvittighed, men stol på at det er ok. Villy sov enormt meget i slyngevuggen, og han er ganske normal i dag 😉

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.