• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Lav hjemmelavet slik med os!

foto: David Bering
Vi er ret vilde med søde sager herhjemme! Vi spiser temmelig meget chokolade og særligt om fredagen giver vi den gas med slikket. Sådan er jeg faktisk ikke vokset op. Vi fik ikke fredagsslik hos os. Vi fik i ny og næ og ved lejlighed, men der var ikke en særlig dag, hvor man fik slik. Jeg ved ikke hvorfor det er blevet en tradition hos os, men det er det altså. Og det er hyggeligt! Som barn var jeg nemlig mega misundelig på mine venner.

Nå, men det skal faktisk slet ikke handle om det. Nej, det skal handle om vores næste live-udsendelse her på kanalen. Det sker nemlig allerede på søndag! Vi skal lave hjemmelavet slik og vi har inviteret Martin Wiese forbi. Han er en god ven, men han er faktisk også vinder af Sukkerchok! Et tv-program der kørte på TV2 hvor en række seje mennesker konkurrere i at lave hjemmelavet slik. Og han vandt sgu! Så han er virkelig dygtig. Søndag kan du være med! Vi laver hjemmelavet DIAM og syrlige vingummier. Det tager 1-1,5 times tid og så har du altså snolder til søndag aften! Genialt! Du kan have børn med eller bare rocke køkkenet alene. Jeg tager selv Villy med og jeg tror vi får det skægt.

FOR DELTAGELSE: For at deltage i vores workshop skal du signe dig op til vores nyhedsbrev og få ugens indhold gratis! Det har vi valgt at gøre til en mulighed i denne uge, så I rigtig kan få et indblik i vores nye kreative univers.

Her kommer lidt info om hvad du skal indkøbe og have klar. Det er en god idé at måle tingene op på forhånd, så du ikke skal stress med det under liveudsendelse, men ellers så er det bare med at sætte din telefon, tablet eller computer frem og så arbejde med os i køkkenet. Vi glæder os mega! <3

 

Vi ses til en live slik-fabrik på søndag. 🙂

Kh. Lise og Michael (Og Martin)

 

Del:

Seneste indlæg

Halloween 2022 og en masse inspo!

Så er det endelig halloween igen! Villys favorit højtid – lige efter julen, selvfølgelig. Jeg har selv haft lidt svært ved at omfavne halloween i starten.

Sommerhustegninger

Hej fra Skovhegnet. Hold nu fast, hvor er vi blevet væltet omkuld efter vores offentliggørelse af “projekt sommerhus”. Det er simpelthen så herligt der har

Vores fremtidsdrømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores hverdag er ret defineret af Michaels sygdom. For godt et år siden kom Michael til skade og har

Scroll to top

Du skal være medlem for at se denne video

Vi ville elske at have dig med i vores fællesskab! Klik på knappen nedenfor og bliv medlem på under ét minut!