• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Festplaner i skovhuset

Indeholder reklame

For lææææænge siden, som i snart et år siden, besluttede vi os for at udskyde Verners navngivningsfest til sensommer 2021. Selvfølgelig pga Corona. Men det passede egentligt okay, for det første halve år med Verner var hektisk og vi stod midt i en sorg, der overskyggede al lyst til at fejre noget som helst. Det samme har været gældende for den indflytterfest, vi har drømt om at holde.

Så for måneder tilbage, noget tid før Michaels hjernerystelse, meldte vi ud at vi gerne ville invitere til fest. En kæmpe fejring af Verners fødselsdag, navn og vores dejlige nye hjem. Og den fest skal holdes 14. August.  Jeg har i flere år virkelig gerne ville holde en stor fest. Sådan en hvor alt er planlagt, tilrettelagt og hvor der er garanti for at man selv får det sjovt – samtidig med vores gæster. Jeg var gravid da vi blev gift, så det var bare en stille og rolig fest dengang. Men nu skal den have hele armen!

Efter Michael fik hjernerystelsen for tre måneder siden, har jeg været ret meget i tvivl om vi skulle holde festen. Men vi er sammen blevet enige om at det skal vi. Så nu er planlægningen for alvor i gang og jeg har spurgt ByCerise om de har lyst til at hjælpe mig. Det vil de gerne.

Selve festen deler vi op i to halvlege: Verners børnefest og vores voksenfest. Det vil sige at familie og tætteste venner kommer til Verners fejring om eftermiddagen, og lidt senere er der åbent hus for alle venner og familie. Jeg skal nok fortælle mere om det hele senere, men i får lige lidt billeder fra Pinterest. Jeg håber nemlig at hele vores skov og vores dejlige hus bliver inddraget, så hele grunden bliver brugt. Det bliver så hyggeligt – og vi satser selvfølgelig på godt vejr.

OBS: BILLEDER ER FRA PINTEREST

Skal nok snart fortælle lidt mere om planlægning, valg af mad, drikke og underholdning.

 

Sommerknus // Lise

Del:

Seneste indlæg

Halloween 2022 og en masse inspo!

Så er det endelig halloween igen! Villys favorit højtid – lige efter julen, selvfølgelig. Jeg har selv haft lidt svært ved at omfavne halloween i starten.

Sommerhustegninger

Hej fra Skovhegnet. Hold nu fast, hvor er vi blevet væltet omkuld efter vores offentliggørelse af “projekt sommerhus”. Det er simpelthen så herligt der har

Vores fremtidsdrømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores hverdag er ret defineret af Michaels sygdom. For godt et år siden kom Michael til skade og har

Scroll to top

Du skal være medlem for at se denne video

Vi ville elske at have dig med i vores fællesskab! Klik på knappen nedenfor og bliv medlem på under ét minut!