• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Feriebolig make-over 🌱

Indeholder reklame for Landal

Det kan være temmelig udfordrende at skulle finde hovede og hale i indretningen. Den der røde tråd, der. Hvordan finder man den? Og hvad er bedst at gøre? Det er altid de første spørgsmål, vi stiller os selv inden en indretningsopgave. Vi fik en ret fed opgave fra Landal GreenParks. Nærmere: Landal Rønbjerg. De ønskede vores hjælp til at re-tænke indretningen og give vores bud på, hvordan det kunne se ud i en udvalgt feriebolig. Godt nok var ferieboligen nymalet og rengjort, men sommerhusstemningen kunne godt trænge til lidt ekstra hygge, og vi ville rigtig gerne hjælpe dem med det. Den hygge Landal Rønbjerg giver, når man er på ferie, skulle endnu mere frem i boligen. Det var altså ganske oplagt for os at give os i kast med den opgave.

Et fint lille katalog med indretningsinspiration, som ferieboligejerne i parken kan benytte sig af fremover, blev fixet af mig, og i weekenden var det så vores tur til at forsøge at få udlevet de forskellige idéer. Der var tre mål med opgaven:

  1. Bevare så mange møbler som muligt
  2. Holde sig på et budget under 15.000kr
  3. Skabe en sammenhæng og hyggelig skandinavisk stemning i hele huset

Og den opgave endte faktisk rigtig godt. Jeg er gået med en ganske særlig feriesteming og en indretning, hvor de fleste vil kunne føle sig tilpas og afslappet. Jeg synes det er blevet super godt og jeg tror at de fleste boligejere vil kunne komme rigtig langt med ganske få kroner og kundskaber. Det var ganskeudfordrende at indrette en feriebolig, som jo gerne skulle kunne rumme mange besøgende gæster og samtidig få folk til at føle sig trygge og tilpasse. Herunder kommer lige et par gode råd fra mig:

Mine bedste indretnings-råd:

  1. Se på boligen: er der nogle materialer der går igen? I ferieboligen her var der en del egetræsmøbler, og vi valgte at forsøge at fremhæve det, ved at fjerne al unødig støj omkring og tilføje kunst og nips i samme nuancer.
  2. Kombiner nyt og gammelt: det skaber dejlig varme og sjæl. På soveværelset har vi eksempelvis nye plakater, nyt sengetæppe og en stråhat fra genbrug på væggen. Det giver lige lidt sjæl.
  3. Forsøg at dan et overblik over dit næste indretningsprojekt ved at lave et moodboard. Du kan enten benytte canva.dk eller sætte billeder sammen der hvor du ellers laver collager og billederedigering.
  4. Lav små hyggelige DIY’s. Det kunne være lidt fint hjemmelavet kunst eller en hjemmebygget knagerække. Det skaber noget unikt og personligt.

Og lad os så lige se lidt før/efter billeder fra processen i ferieboligen i Landal Rønbjerg:

Vi er blevet meget glade for det færdige resultat. Der er brugt ganske få virkemidler, som de fleste ferieboligejere vil kunne overskue. Naturen er taget lidt ind og den skandinaviske fornemmelse er straks til stede. Vi håber også det gav lidt inspiration hos jer. Hvis du selv skal på ferieophold hos Landal Rønbjerg, så kig da lige efter nummer 228, som er den bolig vi har indrettet. Har du spørgsmål til de forskellige ting, vi har købt, så send os en besked.

 

// Lise og Michael

Del:

Seneste indlæg

Halloween 2022 og en masse inspo!

Så er det endelig halloween igen! Villys favorit højtid – lige efter julen, selvfølgelig. Jeg har selv haft lidt svært ved at omfavne halloween i starten.

Sommerhustegninger

Hej fra Skovhegnet. Hold nu fast, hvor er vi blevet væltet omkuld efter vores offentliggørelse af “projekt sommerhus”. Det er simpelthen så herligt der har

Vores fremtidsdrømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores hverdag er ret defineret af Michaels sygdom. For godt et år siden kom Michael til skade og har

Scroll to top

Du skal være medlem for at se denne video

Vi ville elske at have dig med i vores fællesskab! Klik på knappen nedenfor og bliv medlem på under ét minut!