• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Uhyggelige halloweenfilm for hele familien

Det er ved at være den mest uhyyyyyyggelige tid på året. Tid til udskårne græskar med lys i, tid til børn der tigger slik i (u)hyggeligt udklædning og ikke mindste tid til familie(u)hyggefilm med dynerne i sofaen. Derfor har vi fundet nogle af de alle bedste halloween film der kan ses af hele (eller i hvert fald det meste af) familien. Vi har samlet nogle gode film lige herunder og de blev ekstra gode med lidt popcorn og en sodavand on the side. Just saying..Nå ja: et ekstra tip er at downloade appen PlayPilot. Her kan du nemlig lynhurtigt finde ud af hvor en film/serie kan streames. Mega smart! Dog har jeg gjort arbejdet for dig her, og du kan blot klikke på billedet for at blive ført til en streamingtjenester, der har filmen tilgængelig. 

Lad os komme i sving:

Hotel Transylvanien”-serien er faktisk nogle af Villys yndlingsfilm.  Jeg har ikke tal på hvor mange gange vi har set Grev Dracula udfolde sig i de her film. Der findes faktisk hele fire film i serien, og den seneste er biografaktuel lige nu. Hotel Transylvanien er Grev Draculas femstjernede hotel, hvor monsterfamilier kan slappe af uden at blive forstyrret af mennesker. For at fejre sin datter Mavis 118-års fødselsdag har Dracula i den første film inviteret en masse kendte og uhyggelige karakterer. Den første og anden film kan ses på Netflix og tredje kan ses på Viaplay.

Det her er en virkelig god film, hvis du spørger mig! COCO handler om liv og død, om hvordan de døde fejres i Mexico. Sød fortælling og gode sange, man med garanti får på hjernen. Filmen frarådes børn under 7 år, men Villy var kun lige blevet 4 da han så den første gang og han elskede den. Den kan ses på Disney+ eller lejes der hvor du lejer film. Efter min mening burde alle se den film.

I Den Lille Vampyr, møder vi Rudolf, som er på flugt fra vampyrjægere og på sin rejse, møder han Anton, en dødelig. De to kæmper sammen for at redde Rudolf familie. En populær og sød halloween-film for hele familien, baseret på en kendt børnebog med samme navn. Filmen kan lånes gratis via  “Filmstriben”, som er bibliotekernes gratis tjeneste. Der er altså rigtig mange gode klassikere på Filmstriben.

 

Familien Adams er måske noget mange af os kender fra vores barndom. Jeg husker særligt selv kendingsmelodien fra den legendariske tegneserie fra CartoonNetwork. Der er siden blevet lavet to nye film om familien, den senest er biografaktuel. Den første film i rækken kan lejes/købe på mange forskellige tjenester. Aldersgrænsen er igen 7 her. Vi har ikke set Familien Adams 2, men vi overvejer klart at tage i biografen og se den. Kan du anbefale den?

Kan I huske den her fra I var barn? Det kan jeg! Den er ganske sød og det er lidt som at tage en tur down memory lane. Casper, det søde spøgelse. En rigtig gammel klassiker, der kan bringe lidt uhygge i stuerne. Man kan ikke streame filmen online, den skal lejes eller købes. Men for 29 kroner kan man alligevel få ret mange flashbacks og gode minder frem.

En film der handler om en hårdt presset familie, der tager til udklædningsfeset i håbet om at få en hyggelig aften. Det tager dog en uventet drejning da en heks kigger forbi og forvandler dem til monstre. Uhyggelig på den hyggelige måde. Alder er anbefalet til 7 år (men Villy har set den) og filmen kan lejes online. 

Jeg håber I kunne bruge lidt af de har anbefalinger. Vi har i hvertfald hygget os med at se alle filmene. Hvis du er vild med halloween, kan du også finde en guide til kostumer her og på søndag skal vi sammen lave halloweenslik her på sitet. Søde Martin Wiese kommer og guider os. Det kan du læse meget mere om i det nyeste nyhedsbrev.

Kh. Lise og co.

Del:

Seneste indlæg

Halloween 2022 og en masse inspo!

Så er det endelig halloween igen! Villys favorit højtid – lige efter julen, selvfølgelig. Jeg har selv haft lidt svært ved at omfavne halloween i starten.

Sommerhustegninger

Hej fra Skovhegnet. Hold nu fast, hvor er vi blevet væltet omkuld efter vores offentliggørelse af “projekt sommerhus”. Det er simpelthen så herligt der har

Vores fremtidsdrømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores hverdag er ret defineret af Michaels sygdom. For godt et år siden kom Michael til skade og har

Scroll to top

Du skal være medlem for at se denne video

Vi ville elske at have dig med i vores fællesskab! Klik på knappen nedenfor og bliv medlem på under ét minut!