• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Halloween 2022 og en masse inspo!

Så er det endelig halloween igen! Villys favorit højtid – lige efter julen, selvfølgelig. Jeg har selv haft lidt svært ved at omfavne halloween i starten. Jeg er måske opvokset med at det er en fremmed tradition, som vi da ikke skulle fejre. Med små skridt, er det blevet noget, jeg selv elsker! Ikke det kommercielle og storslåede, men måske mest den version, vi mødte i Nicaragua: De dødes dag. Dia de los muertos. Det er lidt mindre kommercielt og lidt mere en fin tanke til alle de døde.

Man fejrer simplethen dem, der var her engang. Man fejrer det mørke, dystre. Omfavner det. Og det fik mig også til at elske halloween lidt mere.

Vi har en hel masse dejlig halloween-gejl til jer, her på hjemmesiden. Der er både aktiviteter for børn, hjemmelavede kostumer, anbefalinger og lækker halloweenslik, I selv kan lave! Jeg tænker det er nemmest at samle det hele her i blogindlægget og så kan I selv klikke rundt og se de forskellige ting.

Læs med herunder:

Hvis du har en printer, så print et sæt du til dit barn: får med de her opgaveark, så kan børnene både øve tal og bogstaver, farvelægge uhyggelige figurer og løse forskellige opgaver. Som en bonus, kan man ligesom os bruge alle figurerne til skabeloner, så I kan lave jeres egen halloweenpynt til vinduerne, for eksempel.

Alt du skal gøre er at klikke ind via det her link og printe opgaverne ud.

 

Vil børnene være en ulækker edderkop, en tornado med al legetøjet l lige i hælende, en lille uskyldig regnsky eller måske en helt vildt ulækker hovedret. Så har vi altså guides, indkøbslister og videoer hertil. Villy hjalp mig med alle kostumerne og vi havde en vældig’ fest samtidig. Det er altså og et plus at man får sig en kreativ hyggestund sammen.

Tjek blog indlægget her, hvor du også finder videoerne dertil.

 

For et år siden lavede vi en rigtig hyggelig online workshop. Vi inviterede jer virtuelt med ind i køkkenet, hvor Martin Wiese, tidligere vinder af Tv2’s Sukkerchok, kom og hjalp Villy og mig med at lave ulækkert lækkert halloweenslik. Vi lavede skumfidus-hjerner med blod. Det var en fin opskrift, hvor vi lærte lidt nye teknikker, samtidig med vi stadig kunne have børn med.

Du kan følge livebagningen lige her og finde opskriften på vores facebookside for medlemmer af hjemmesiden her.

Der skulle selvfølgelig en halloweenfest til sidste år. Villy fik lov til at invitere en masse venner fra børnehaven og alle sine fætre. Det blev en rigtig uuuuuuuuuhyggelig eftermiddag, hvor vi gjorde det så nemt som muligt for os selv: hver familie skulle tage en klam ting med til fælles kage/snacks-bord. Jeg kan godt love jer for, der kom mange skøre ting. Vi hyrede også Onkel Kenneth til at komme og lave en spøgelsestunnel i vores kælder. Hele kælderen var dækket ned i sort plast og med de mest uhyggelige ting og sager, fra hans arbejde. Tjek videoer her for at få en idé om hvor uhyggelig – og hvor kreative vores gæster var med maden.

 

Vi har også samlet en hel masse geniale halloweenfilm til jer. De er en masse forskellige at sætte på skærmen og de fleste er både børnevenlige og i det lidt uhyggelige hjørne, på samme tid. Der er blandt andet en af mine facvoritter: COCO, som handler om liv og død, om hvordan de døde fejres i Mexico. Det er en virkelig sød fortælling og gode sange, man med garanti får på hjernen. Klik ind og se vores andre anbefalinger her

 

Jeg håber I kunne finde lidt inspiration i vores halloween-tema og at I får en fantastisk halloween! <3

 

Og så vil jeg bare lige tippe om at vi pt har en medlemsfordel, hvor du som nyt årsmedlem får 300 kr til Giving Deer (hjemmelavet julekalender) og hvis du ønsker at købe det som allerede eksisterende medlem, så kan du få gavekortet på 300 kr for kun 162,5 krone! Du kan købe det her.

 

Kh Lise

 

Del:

Seneste indlæg

Sommerhustegninger

Hej fra Skovhegnet. Hold nu fast, hvor er vi blevet væltet omkuld efter vores offentliggørelse af “projekt sommerhus”. Det er simpelthen så herligt der har

Vores fremtidsdrømme

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores hverdag er ret defineret af Michaels sygdom. For godt et år siden kom Michael til skade og har

Scroll to top

Du skal være medlem for at se denne video

Vi ville elske at have dig med i vores fællesskab! Klik på knappen nedenfor og bliv medlem på under ét minut!