• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Ofte stillede spørgsmål

Klik på det abonnement som du ønsker under Bliv medlem og følg vejledningen derfra.

Vi har to typer abonnementer. 1 md. for 39,- kr. og  1 år (12 md.) for 299,-  Du sparer 169,- kr. ved at købe et årsabonnement. 

Det kan ske for selv den bedste at man glemmer sit kodeord. Klik blot på knappen med forgot my password og du vil få en email tilsendt med link til at lave et nyt kodeord. Hvis du ikke modtager email med link, så kig i din SPAM mappe eller uønsket post. Husk altid at kodeord er personligt og ved misbrug og/eller tyveri skal det anmeldes hurtigst muligt til politiet.

Ja. Som ved alle andre abonnementer binder man sig enten for 1 md. eller 1 år (12 md.) Et abonnement kan til enhver tid opsiges løbende måned.

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab selv om vi kommer til at savne dig og håber at du en dag vil vende tilbage igen. Alt ordnes indefra din profil under afmeld medlemskab.

Du kan under din profil til enhver tid skifte fra måneds til års abonnement. Vi venter til måneden er løbet helt ud inden dit nye abonnement starter op.

Hvis du har glemt dit kodeord så klik på knappen med forgot my password. Virker det ikke er du velkommen til at sende en mail til kontakt@liseogmichael.dk

Under din profil kan du til enhver tid skifte dit kontokort. Husk i øvrigt altid at du skal opdatere dine kort ved udskiftning af kort ellers kan vi ikke trække det månedlige beløb.

Du må max have 1 devices på ad gangen og du må ikke dele dit medlemskab med andre. På forhånd tak

Liseogmichael.dk understøttes på alle enheder og platforme

Du må max have 1 devices på ad gangen og du må ikke dele dit medlemskab med andre. På forhånd tak

Du kan sætte danske undertekster til nederst i højre hjørne på videoerne ved at holde musen over CC og vælge dansk.

Videoerne kan afspilles i HD

Der kommer en ny livestream én gang om måneden 

Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev. Når du modtager et nyhedsbrev fra os, kan du scrolle ned i bunden af mailen og trykke ‘unsubscribe’.

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@liseogmichael.dk hvis du mangler svar på dine spørgsmål

Scroll to top