• Type:
  • Genre:
  • Varighed:
  • Average Rating:

Et kreativt frirum

Få adgang til vores nye indhold, hvor vi sætter vores følgere i fokus, udfordrer os selv og deler ud af vores ekspertise.

Velkommen til vores nye univers!

Herinde drømmer vi om at skabe et kreativt fællesskab for familier og gør-det-selv entusiaster. Som medlem vil du få adgang til TV-serier, DIY-guides, tests og blogindlæg. Derudover inviterer dig én gang om måneden ind i vores stue, når vi livestreamer og guider til sjove, kreative stunder med familien. Vi håber, du har lyst til at være med.

Vi har de bedste følgere og vi ville ønske, at vi alle kunne samles i vores skovhus. Og ved I hvad? Det kan vi nu! Én gang om måneden inviterer vi jer nemlig indenfor, når vi sender live fra stuen, værkstedet eller børneværelset. Sammen med jer skal vi hygge og lave kreative projekter, og vi glæder os helt vildt til at få besøg af jer.

Udvalgte blogindlæg

Det hele om igen

  I 2018 og 2019 var vores tilværelse som familie meget præget af sygdom. Villy startede med feberanfald, som også gav sår i munden, ondt …

Læs mere →

Vores hjemmebyggede daybed

Så kan jeg endelig smide den her over-nice guide ud til jer. Det er nok ved at være evigheder siden, men kan I huske at …

Læs mere →

Min fødselsberetning – helt uden filter

Ja, nu er det så 10 uger siden lille Villy kom til verden. Der er sket så ufatteligt meget på så kort tid, og jeg forstår …

Læs mere →

Det siger vores medlemmer

"Fedeste side med tips og tricks helt fra det kreative til det personlige. Lise & Michael har jo alle dage været et følg værd - for mig grundet deres ærlighed og oprigtighed samt en masse cool viden og læren! Det er et “need to have” og ikke “nice to have” at følge med på deres side og lære en masse nyt for hele familien, store som små 😍"
Lotte
Mor til to
"Det er så fedt at alt nu er samlet et sted! Jeg glæder mig til at dykke ned i universet og blive inspireret af alle de gode ude-idéer som i har lavet. Så kan sommeren bare komme an! Min datter kan også se frem til meget federe ideer til kreativ leg end bare "at tegne”."
Chalotte
Finansøkonom og mor
"Jeg vil klart anbefale at følge med på Lise & Michaels nye side! Det er virkelig fedt, at man her på siden får alt samlet ét sted. Med deres nye abonnement-løsning kan komme endnu tættere på dem og deres skønne familie. Særligt DIY-projekterne er fede at have samlet ét sted, og jeg glæder mig allerede til flere videoer, da de er fyldt med personlighed, humor og kreativitet!"
Rikke
Studerende
Scroll to top